MİY’de krize yeni çözüm "1925 üye" projesi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
MİY’de krize yeni çözüm "1925 üye" projesi

 

Geçtiğimiz günlerde MİY kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Ali Kahramanlı ile bir araya gelen Kocamaz, yaptığı basın toplantısında başkan Kahramanlı’yı görevine devam etmesi için ikna edildiğini söyledi.

Kahramanlı, Haziran aynında yapılacak genel kurula kadar kulüp başkanlığı görevine devam edecek.

Hilton Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdmanyurdu'nun kent için önemli bir değer
olduğuna dikkat çekti. Kocamaz, "Kulübün bulunduğu nokta bu kente yakışmamakta. Bu kentte yaşayan herkesin bu kulüple ilgili sorumluluğu olması gerekir. Dün tüm gün arkadaşlarla toplantı yaptık. Arkadaşlarımız Mersin'in sahipsiz olmadığını göstermek istedi. Kulüp maddi açıdan çıkmazda. Kent yöneticilerinin kayıtsız kalması mümkün değildi. Hep birlikte bu takıma sahip çıkmak zorundayız. Haziran'a kadar bu işi götürmesi konusunda Kahramanlı'dan ricada bulunduk. Israrlar neticesinde Ali Bey de kabul etti. Yeni yönetim, Ali Başkan'ın önderliğinde Haziran'a kadar görevini sürdürecek. Hedefimiz Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalabilmesidir ." dedi.

Kocamaz, " Yasa gereği kurum oalrak MİY destek yapamıyoruz ama 1925 yılında kurulan Mersin İdmanyurdu'na destek olunması açısından '1925 üye' projesini hayata geçirmek istiyoruz ve bu bağlamda kentteki sivil toplum kuruluşlarına üye olan işadamlarının
kulübe de üye olması için çağrıda bulunuyoruz. 1925 kişi ilk etapta yılda 1 defa 5'er bin TL katkı koysun. Mersin İdmanyurdumuza bir can suyu verelim. 1925 kişi 5 er bin TL verdiğinde yaklaşık 9 milyon TL civarında acil bir katkı sağlanmış olur. Bunu da 1 ay içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz. İlk etapta Mersin Büyükşehir, Meski gibi kendi bünyemizdeki üst düzey yöneticiler de üye olarak projeyi başlatacağız" şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı "Bu işi yapamayacağımı zaman zaman söyledim. 'Yarın geç olur. Gelin bir an önce bu kulübü ileri taşıyalım' dedim. Kimse sesimize kulak vermedi. Mecbur kaldım ve istifa ettim. Bizim sesimizi dinleyen tek kişi Burhanettin Kocamaz oldu. Şimdi bu proje ile elde edilecek gelirle de transfer döneminde güzel transferler yapacağız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz önderliğinde oluşturulan 15 kişilik yeni yönetimde; 'Ali Kahramanlı, Senan İdin, Abdi Kurt, Özgür Sanal, Mahsun Sevimli, Hikmet Kaya, Engin Şahin. Mehmet Canduman, Ahmet Serttaş , Mehmet Işık, Sedat Aydöner, Beşir Acar, Metin Yıldıran, Abdi Öztürk ve Murat Çalışkan yer aldı. Alınan bilgiye göre de bu Yönetim kurulu üyelerinin ilk etapta 300'er bin TL katkı verecek ve parayla futbolculara olan borçların ödenecek. 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA