Müzikseverler Türk Müziği Festivali’nde Buluşmaya Devam Ediyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Müzikseverler Türk Müziği Festivali’nde Buluşmaya Devam Ediyor

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mersin Türk Müziği Festivali tüm heyecanıyla devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen festivalin ikinci gününe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Mersin Eski Valisi Akif Tığ, Mersinli ünlü şair ve yazar Mehmet Coşkundeniz ve çok sayıda müziksever katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ile başlayan gece, kum ile resmettiği görsellerle büyük beğeni toplayan Veysel Çelikdemir’in Mersin siluetlerinden oluşan Kumda Mersin gösterisi ile devam etti. Ardından ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Göksel Baktagir’in müzik direktörlüğünü yaptığı ‘Hayal Gibi Ezgiler’ konseri ile sahne alan Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Elif Güreşçi ve ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bu akşam burada Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yapılan Türkiye’nin tek Türk Müziği Festivali’nde bir aradayız. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz kültürel ve sportif faaliyetlerle de vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Amacımız, kentte yaşayan insanları bu gibi etkinliklerde bir araya getirerek, onları huzur, kardeşlik ve birlik duyguları ile Mersin ortak paydasında birleştirmek. Bunu sağlamak için en önemli etkenlerden birisi de şüphesiz ki müziktir” dedi. 

Birbirinden değerli sanatçıların Mersin’e gelip, bu sahneyi şereflendirdiğini ifade eden Başkan Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak böyle etkinliklerin her zaman öncüsü olacaklarını, sanata ve sanatçıya verilen desteğin artarak devam edeceğini ifade etti. Yaptığı konuşma sonrasında gecede sahne alan kanun sanatçısı ve bestekar Göksel Baktagir,  Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Elif Güreşçi ve ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici’ye plaket veren Başkan Kocamaz, Mersin halkını festivalin son gününde yapılacak olan ‘2 Devlet 1 Millet’ konserine davet etti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA