CHP’li Uçar’dan yeni yıl mesajı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
CHP’li Uçar’dan yeni yıl mesajı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, ’Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2016 yılının Türkiye için istikrarlı, başarılı ve ulusça beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olması en büyük dileğimdir” dedi.

Başkan Uçar, mesajının devamında “Bütün eksikliklerine, bütün zorluklara ve bütün yaşananlara rağmen Türkiye büyük bir ülkedir. Çünkü insanlarımız büyüktür." "Biz imkânsız denilenlerin mümkün, hayal denilenlerin gerçek olabildiğini gösterdik. Biz tarihin en umutsuz zamanlarında, en zor koşullar altında, mucize denilen başarılara imza attık. Büyük hayaller kurduk, bu hayallere erişmek için büyük bir cesaret ve ona eşit büyüklükte bir fedakârlık gösterdik. Karanlığı gördük ve aydınlığa ulaşacak güce sahip olduğumuzu defalarca ispatladık.

Bugün Türkiye'nin boğuştuğu sorunlar halkımızın başarısızlığından değil, yönetimin başarısızlığından kaynaklanıyor. Bu yüzden Türkiye kendi büyüklüğüne ve gücüne yakışır bir yönetimi hak ediyor.  Eğer Türkiye sokaklarında huzursuzluk varsa, eğer dünyanın en büyük ülkelerinden biri yolsuzluk, yalnızlık ve yasaklarla anılıyorsa, eğer tarihe adalet örnekleriyle geçmiş bir halk, her gün yeni bir adaletsizlik manzarasıyla karşı karşıya kalıyorsa, eğer bereket ve zenginlikle anılan bu topraklarda insanlar yoksulluk pençesinde yaşıyorsa artık Türkiye'de yeni bir yönetim vakti gelmiş demektir."

"Türkiye gelişmiş bir demokrasiyi, zengin ve güçlü bir ülke olmayı hak ediyor. Bu ülke her alanda dünyanın en gelişmiş ülkeleriyle rekabet etmeye, bu ülkenin insanları da dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki insanlar gibi yaşamaya layık. Yaşadığımız hiçbir şeye mahkûm değiliz, geçmişin tüm sorunlarını çözme gücüne de yepyeni bir Türkiye inşa etme kuvvetine de sahibiz. Şimdi önümüzde yeni bir yıl var. Türkiye'de haksızlığa karşı hakkın, adaletsizliklere karşı adaletin, fakirliğe karşı bereketin yılı olsun diyor, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA