Pedallar Mersin’in Kurtuluş Günü İçin Çevrildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Pedallar Mersin’in Kurtuluş Günü İçin Çevrildi

 

3 Ocak Mersin’in kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Mersin’de birçok spor müsabakası düzenlendi.

Mersin ve il dışından birçok sporcunun katılımları ile gerçekleşen karşılaşmalarda sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti.

Atletizmden bisiklete, futboldan briçe kadar farklı branşlarda düzenlenen müsabakalar heyecanlı çekişmelere sahne oldu.  

Pedallar Mersin’in Kurtuluş Günü İçin Çevrildi

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında gerçekleştirilen Bisiklet Turu, Adnan Menderes Bulvarı’nda gerçekleşti.

Kurtuluş programı kapsamında 95 sporcunun katılımı ile gerçekleşsen Bisiklet Turu’na vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın birlikte start verdiği yarışa Mersin’den katılan sporcuların yanı sıra İran, Belçika, Gaziantep, Hatay, Adana ve Karaman’dan gelen sporcular katıldı.

Müsabaka sonunda ter dökerek dereceye giren yarışmacılar, kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in elinden aldı.

Sporcular Kros Koşusunda Ter Döktü

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu Mersin İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Kros Müsabakaları Adnan Menderes Bulvarı Beşiktaş Meydanı’nda gerçekleşti.

47 sporcunun katıldığı koşuda sporcular dereceye girerek, kupa alabilmek için yarıştı.

Kıyasıya geçen yarışta ter döken sporculardan ilk altıya girenlere madalya verilirken, yarışı birincilikle bitirenlere kupaları takdim edildi.

Trap Müsabakaları Kıyasıya Geçti

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Trap Müsabakaları Erdemli Atış Poligon’unda gerçekleşti.

Müsabakalara, Adana, Konya, Osmaniye’den olmak üzere toplam 38 sporcu ve 10 kulüp katıldı. 

Yarışlarda Büyük Erkek kategorisinde, Oğuz Ünaldı (Seyhan Atıcılık Spor Kulübü) birinci, Mehmet Özel (Mavi Deniz Spor Kulübü) ikinci, Mehmet Çiftçi  (Mavi Deniz Spor Kulübü) ise üçüncü oldu.         

Genç Erkek kategorisinde Ali Kara (Merpom Spor Kulübü) birinci olurken, Deniz Uludağ (Gençlik Spor Kulübü) ikinci ve Mustafa Okçu (Mask Spor Kulübü) üçüncü oldu.

Veteran Erkek grubunda yarışları, Kemal Ak (Silifke Avcılık Spor Kulübü) birinci, Ali Fuat Tolu (Mask Spor Kulübü) ikinci, Mehmet Açıkgöz (Mask Spor Kulübü) ise üçüncü olarak tamamladı.

Büyük Erkekler takım müsabakalarında ise Mavi Deniz Spor Kulübü birinci, Silifke Avcılık Spor Kulübü ikinci, Mersin Avcılık Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Briç’te Dereceye Girenler Belli Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Briç Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Briç Turnuvası, Yenişehir Briç Kulübü’nde gerçekleşti.

Mersin’den katılan sporcuların yanı sıra Tarsus ve Adana'dan da katılımcıların olduğu turnuvaya 96 kişi katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in de katıldığı turnuvada, birinci ve ikincilere kupa, üçüncülere ise madalya verildi.

Kuzey - Güney ekibinden İbrahim Ethem Kerem ve Ergün Vural birinci,  Mehmet Bilgin ve Mehmet Sait Karakuş ikinci, Songül Cömert ve Mehmet Özyeşilbaş ise üçüncü oldu.

Doğu - Batı Erkek ekibinden Eyüp Ceykel ve Hüseyin Mecit birinci, Habip Güneş ve Mustafa Ügüten ikinci, Cahit Tunaboylu ve Tekin Tav üçüncü oldu.

Doğu - Batı Bayan ekibinde ise Nesrin Turgut ve Ayşegül Eroğlu birinci olarak turnuvayı tamamladı.

Mix'de Güzin Yeter ve Mehmet Özyeşilbaş birinci, Senyör’da Mehmet Savaş Özdinç ve Hasan Taşkın birinci oldu.

Kupa Bu Yıl da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin…

Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 24 resmi kurumun futbol takımlarının katıldığı 3 Ocak Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası tamamlandı.

Geçen senenin namağlup şampiyonu Mersin Büyükşehir Belediyesi futbol takımı, grubunda 6 maçta 6 galibiyet alarak çeyrek finalde Deniz Kartalları’nı ve yarı finalde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü farkla yenerek finale adını yazdırdı.

Final maçlarının 3 Ocak’ta gerçekleştirildiği turnuvada, Mersin Cezaevi Müdürlüğü ile karşılaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi elde ettiği başarıyı sürdürerek kupanın sahibi oldu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA