CHP’li Özyiğit, Vali Yardımcısı Halal’a taziyelerini sundu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
CHP’li Özyiğit, Vali Yardımcısı Halal’a taziyelerini sundu

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Nusaybin’de kardeşi şehit düşen Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal’a başsağlığı dilerken, terörü de bir kez daha lanetledi.

Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal’ın kardeşi Jandarma Kıdemli Üstçavuş Astsubay Halit Halal, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda şehit olan 5 askerden biri oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit de Şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Astsubay Halit Halal’a Allah’tan rahmet dilerken, Şehit Halal’ın ağabeyi Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal’a da başsağlığı dileklerini ileten bir mesaj yayınladı.

Terörün her türlüsünü bir kez daha lanetlediğini ifade eden Başkan Özyiğit, “Maalesef ki hemen her gün şehit haberi almaya devam ediyoruz. Her gün memleketimizin bir köşesine şehit ateşi düşüyor. Son olarak Mersin Vali Yardımcımız Sayın Mahmut Halal’ın baba ocağına da bu ateş düştü. Kendilerine sabırlar diliyorum.  Şehit düşen Jandarma Kıdemli Üstçavuş Astsubay Halit Halal’a Allah’tan rahmet dilerken, başta ağabeyi Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal’ın nezdinde tüm ailesine sabırlar diliyorum. Burada aslına bakarsanız söylenecek çok söz var. Bombalar patlıyor masum vatandaşlarımız canlarından oluyor. Teröristlerle mücadele eden güvenlik güçlerimiz şehit oluyor. Ateş düştüğü yeri yakar, sözün de bittiği yerdeyiz ancak ülkemizin bu noktaya nasıl getirildiğini çok iyi anlamamız gerekiyor. Ülkemizde huzuru ve kalıcı barışı tesis edecek Hükümetin acil çözüm bulmasının vakti gelmiştir hatta geçmektedir. Kalıcı barışı tesis edemeyeceklerse de bunu da artık kabul edip, ülkemizin bekası ve vatandaşlarımızın huzuru için görevi layıkıyla bırakmalılardır. Bu hain saldırı sonucu şehit düşen 5 askerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar dilerim” açıklamasını yaptı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA