Başarılı öğrenciler ödüllendirildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, öğrencilere Çanakkale sözü verdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen MÜSİAD Eğitimde Başarı Ödül Töreni’ne katıldı.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Vali Özdemir Çakacak, MÜSİAD Eğitim Komisyonu Başkanı Halim Aydın, MÜSİAD Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, Mersin protokolü, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ödül almaya hak kazanan öğrencileri tebrik eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, öğrencilere Çanakkale gezisi sözü vererek, “Marifet iltifata tabidir derler. Başaran kişinin mutlaka bir şekilde ödüllendirilmesi gerekir ki diğer insanlara örnek olup, teşvik etsin. Gençler, bu ülke aslında sizin. Kendi malınıza, değerinize, ülkenize, ülkünüze, sahip çıkmak zorundasınız. Bizler sizlere güveniyoruz. Bu ülkeyi en güzel yerlere getirecek ve sahip çıkacaksınız. Biz de bu başarılı öğrencilerimize Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, kahramanlık destanı yazdığımız Çanakkale’ye gezi sözü veriyoruz” dedi.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ödül almaya hak kazanan öğrencileri tebrik ederek,“Töreni düzenleyen MÜSİAD Mersin Şubesi’ne teşekkür ediyorum. Burada pırıl pırıl gençlerimiz var. Onların başarılarına şahitlik ediyoruz. Bu önemli günleri hakikaten yapmak gerekir. Bunlar gençlerimizin başarılarını teşvik etme adına önemli. Bu kardeşlerimizi biraz daha kamçılamak, biraz daha hayata hazırlamak adına heyecan verici bir çalışma olduğuna inanıyorum. Gençlerimiz yıllardır alın teri dökerek çalıştılar, başarı gösterdiler ve bugün buradalar” şeklinde konuştu.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak ise konuşmasında, gençlerin, ödül almayı hak eden başarılı öğrencilerin geleceğin yöneticisi olacaklarına inandıklarını ifade ederek, “Sizler bizim gözbebeğimiz, geleceğimizin teminatıysanız sizler ne kadar iyi eğitim alır, kendinizi geliştirirseniz bu ülkemizin geleceğine yansıyacaktır. Bugün gençler olan sizler yarın bu kentin yöneticileri olacaksınız. Gençlerimiz Çanakkale’yi görecekler, orası çok önemli bir mekan. Bütün dünyaya neler yapabileceğimizi gösterip, meydan okuduğumuz bir yer orası. Bu ülkenin birliğini beraberliğini istemeyenler, Çanakkale’ye bakacaklar ve bu ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulamayacağını anlayacaklar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a öğrencilerimize verdiği bu anlamlı hediyeden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ödül töreninde konuşan MÜSİAD Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, verilen ödüllerin öğrencileri onurlandırıp, teşvik etmek amacıyla oldukça önemli olduğunu belirterek, “Bu ödül töreni, bizim sosyal sorumluluk projelerimizden birisi. MÜSİAD Mersin Şubesi olarak bu yıl Eğitimde Başarı Ödül Törenimizin 3.’sünü düzenliyoruz. Ülkemizde birçok alanda başarılı insanlara ödüller verilirken, biz başarılı öğrencilerimize bu ödülleri vererek onları onurlandırmak ve teşvik etmek istiyoruz. Bütün arkadaşlarını geride bırakan, okullarında birinci olan öğrenci kardeşlerimi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir ilçesinde eğitim veren liselerde okulunu birincilikle bitiren 83 öğrenci, Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda şampiyon olan Silifke Ortaokulu Erkek Atletizm Takımı’ndan 11 öğrenci, Oryantiring Türkiye Şampiyonu olan Erdemli Cumhuriyet Ortaokulu’ndan 6 öğrenci ve TEOG Mersin birincisi Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Berk Kıl, Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması Türkiye birincisi Tarsus İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hafız Ekrem Uçar’a Mersin protokolü tarafından başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA