CHP “Emek Büroları” kuruyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:21  BAŞKAN SEÇER, ‘TARSUS KARBOĞAZI ÇEVRE FESTİVALİ’NE KATILDI  10:10  GEZEGENEMİZİ KURTARMAK İSTİYORSAK DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE GEÇİŞ KAÇINILMAZDIR  21:40  GAZETECI A. VAHAP ŞEHITOĞLU, KıZ KARDEŞINI KAYBETTI  21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı 
CHP “Emek Büroları” kuruyor

 

“AKP’NİN YAĞMA DÜZENİNİ EMEKÇİLERLE YIKACAĞIZ!”

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, İl ve İlçe örgütlerinde “Emek Büroları”nın kurulacağını kaydetti. Özyiğit, “Emek Büroları toplumun bütün kesimlerini kucaklayacak. Emeği ve emekçiyi hiçbir ayrım yapmadan savunacak ve yüceltecektir” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, kurulduğu günden bugüne kadar partisinin emeğin ve emekçinin yanında olduğunu hatırlatarak, bu doğrultuda Genel Merkez düzeyinde yoğun çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. 

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin son Parti Meclisi toplantısında kabul edilen “Emek Büroları Yönetmeliği”ni uygulamak için harekete geçtiğini ifade eden Abdullah Özyiğit, “Bu kapsamda partimizin il ve ilçe örgütleri bünyesinde bürolar kurulacak. Yine Parti Meclisimizce kabul edilen Emek Büroları Yönetmeliğine göre bu büroların çalışan, işsiz ve emekli örgütleri ile ilişki kurmak, var olan ilişkileri geliştirmek, ilgili kuruluşlar arasında etkin dayanışma sağlamak, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının etkinlerine katılmak, örgütlenmelerine katkıda bulunmak amacıyla kurulduğu açıklanmıştır” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisinin her zaman emeğin yanında olduğunu ifade eden Abdullah Özyiğit, “Cumhuriyet Halk Partisinin amacı, emeği özgürleştirecek, işsize iş, yoksula aş üretecek bir düzeni kurmaktır. AKP’nin masallarını yandaş medyadan izliyor milyonlar. Ama gerçekler, tencerelerin boşaldığı, borçların alıp başını gittiği, işsizliğin arttığı ve toplumsal huzurun bozulduğu gerçeğidir. Gün artık insan yaşamına ve insan onuruna sahip çıkma günüdür. AKP’nin kurduğu bu yalan ve talan düzeni değişecektir. Cumhuriyet Halk Partisi bugün bunun için mücadele etmektedir” açıklamasını yaptı. Emek Bürolarıyla birlikte emekçilerin bir araya geleceğini savunan CHP’li Özyiğit açıklamasını şöyle sürdürdü: “Emekçilerin örgütlenmelerini engellemek için AKP iktidarının verdiği mücadele, Emek Bürolarıyla son bulacaktır. Emekçiler, Emek Bürolarıyla örgütlenecekler, emeğin onuruna yakışır haklarına bu sayede kavuşmak için mücadele edeceklerdir. Cumhuriyet Halk Partisi, bu talana, bu onursuzluğa karşı mücadele eden bir partidir. İşçinin, yoksulun, emeklinin, yetimin, kısacası Milletin hakkını sonuna kadar savunuyoruz, savunmaya da devam edeceğiz.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA