MERSİN-TAŞUCU OTOYOLU NE ZAMAN TAMAMLANACAK? | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
MERSİN-TAŞUCU OTOYOLU NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

 

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Mersinlilerin yol çilesini meclis gündemine taşıdı

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, hükümetin Mersinlilere vaat ettiği yol projelerinin hâlâ tamamlanmadığını belirterek, “Seçim vaatleri arasında Mersin’i dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri yapmak olan bir hükümetin, lojistik için hayati önem taşıyan bu yolları yapmaması bu iddiayı boşa çıkarmaz mı” diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Mersin’i Antalya ve Adana’ya bağlayan yol projelerindeki son durumu meclis gündemine getirdi. 
Çamak, “Mersin’den aday olup seçilen milletvekillerimiz, hatta kimi bakan olmuş arkadaşlarımız seçim zamanı vaatlerini sıralarken, Mersin için çok önemli olan Mersin-Adana Karayolu’nun genişletilmesi ve Mersin’den Antalya’ya kadar olan Akdeniz Sahil Yolu’nun yapımının tamamlanması sözünü vermişlerdir. Ayrıca, hem Mersinliler hem de Mersin’e gelen yerli ve yabancı turistler için neredeyse bir eziyete dönüşen Mersin–Silifke (Taşucu) otoyol projesinin tamamlanması sözünü vermişlerdir. Ancak bugüne kadar ne yazık ki bu vaatler gerçekleştirilmemiştir” dedi. 
Hükümete Mersin’in yol projelerine önem verilmesi çağrısında bulunan Çamak, “Vatandaşlarımız için çileye dönüşen Mersin-Silifke otoyolunun son akıbeti nedir? Proje güzergâhında kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmadığı iddiaları doğrumudur, doğru değilse kaç kilometrelik kamulaştırma yapılmıştır, ne kadarı yapılamamıştır?  Her seçimde tekrar edilen bu vaatlerin yerine getirilmemesinin gerekçeleri nelerdir?  Seçim vaatleri arasında Mersin’i Dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri yapmak olan bir hükümetin lojistik için hayati önem taşıyan bu yolları yapmaması bu iddiayı boşa çıkarmaz mı” sorularını gündeme getirdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA