MHP İl Başkanı Kılıç’tan Bayram Mesajı; | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MHP İl Başkanı Kılıç’tan Bayram Mesajı;

 

“KURBAN BAYRAMI MANEVİ BİR FIRSATTIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kılıç, yayınladığı mesajda son dönemde ülke genelinde yaşanan gelişmelere işaret ederek “Kurban Bayramı, bozulmak istenen kardeşliğimize, kaçırılmak istenen huzurumuza sahip çıkabilmek için manevi bir fırsattır” vurgusunda bulundu.
 

“YENİ BİR SOLUK, YENİ BİR UMUT VE YENİ BİR BİRLİKTELİK RUHU”

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda başta tüm İslam Alemi olmak üzere tüm Mersinlilerin bayramını kutladı. Kutlama mesajında bayramların önemine değinen Kılıç, bu özel günlerde artan manevi huzur ikliminin ülke birliği ve huzuru açısından oldukça önem arz ettiğini aktardı. Bayramların sevinçlerin arttığı, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunun tavan yaptığı müstesna günler olduğunu anımsatan Kılıç, “Bayram denince akla bir arada, hep birlikte mutlu ve huzurlu olmak gelir. Bayramlar, kucaklaşmanın, kavuşmanın ve toparlanmanın günüdür. Bayramlar, sarılmak, kucaklaşmak, paylaşmak, küslükleri ortadan kaldırmak ve zorda olanlara yardım eli uzatmak gibi önemli görevlerin icraata geçtiği günlerdir. Bu nedenle özellikle son dönemde yaşanan gelişmelere karşı büyük önem taşıyan Kurban Bayramı’mızın  ülkemize ve geleceğimize yeni bir soluk, yeni umutlar ve birliktelik ruhunun en üste çıktığı bir döneme açılan kapı olmasını diliyorum. Bu bayramın, hedef birlikteliğimizin artarak pekişeceği, ülkemiz üzerinde oynanan hain oyunların bozulacağı ve kardeşliğimizi bozmak isteyen güçlere karşı en net cevabın verileceği bir bayram olmasını temenni ederim” dedi.
 

“TÜM OYUNLARA, TÜM HAİNLİKLERE BAYRAM RUHUYLA DİRENMELİYİZ”

MHP İl Başkanı Kılıç, gerek 15 Temmuz darbe girişimi, gerek giderek artan terör olayları gibi nedenlerle zor bir süreçten geçtiğimiz günlerde, tüm şer odaklarına karşı millet olarak bayram ruhuyla direnmenin önemine değindi.

Kılıç, “Ne yazık ki terör olayları ve darbe girişimi gibi bir takım güçlerin ülke huzurunu bozmaya, kardeşliğimizi kurban etmeye ve vatanımızı bölüp parçalamaya yönelik hareketleri son dönemde giderek artmıştır. Ancak aziz milletimiz, geçmişte olduğu gibi bu süreçte de vatanın bölünmez bütünlüğüne ve bin yıllık kardeşliğimize sahip çıkmaya devam etmektedir. Bizler, tüm bu şer odaklarına ve art niyetli oluşumlara, hain emellerine ulaşamayacaklarını kurban ibadetinin asaletiyle iletmek durumundayız.  Kurbanda Hz. İbrahim’in sadakati, Hz. İsmail’in teslimiyeti ve Hz. Peygamberimizin (SAV) vefası saklıdır. Bizlere düşen de bu ruhu yüreklerimizde yeşertmek ve milletimizin dayanışma bilincini harekete geçirmektir. İhmal ve umursamazlıkla geçirilecek her dakika, bedeli ağır ve sonucu vahim durumlara sebep olacaktır. Milletimizin geleceğini karartmaya ve ipotek altına almaya çalışan yerli ve yabancı tüm oluşumlara bayram ruhuyla direnmek gerekmektedir. Bunu da şanlı tarihimizden alacağımız ilham ve atalarımızın bizlere bıraktığı manevi mirasla başarmak mümkün olacaktır. Birlik ve dirliğimize gedik açmak isteyenlere fırsat vermeden yaşayacağımız bayram coşkusunu tüm yurda yaymalı, aynı coşku ile saflarımızı daha sıkı tutmalıyız. Bu nedenle Kurban Bayramı, içerde ve dışarda bozulmak istenen kardeşliğimize ve bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkmak için önemli bir fırsat olacaktır. Biliyorum ki; aziz milletimiz bu imkanı en iyi şekilde değerlendirerek ülkemizin kurtuluşuna ve milletimizin feraha kavuşmasını sağlayacaktır. Biliyorum ki; ferah dolu günler yakındır” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ UNUTULMASIN”

Kurban Bayramı'nın unutulmuş, yalnızlığa terk edilmiş muhtaç ve çaresiz insanlara samimiyetle dokunulacağı, özlem ateşinin söndürüleceği, küslük ve dargınlıkların sona ereceği gün olacağını belirten Kılıç, “Bu birlik ve beraberlik inancı ile yüce Allah'tan niyazım, kesilen kurbanların makbul ve kabul olmasıdır. Hain terör örgütlerine kurban verdiğimiz, milli vicdanımızda derin bir sızı olan şehitlerimiz, vatan savunmasında uzuvlarını yitirmiş, derin yaralar almış gazilerimiz ile onların muhterem aileleri de akıllardan çıkarılmamalıdır. Dileğimiz, artık annelerin bayramlara daha mutlu girmesi ve evlat acısı yaşamamalarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve Türk-İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarken, Hac farizası için kutsal topraklarda olan vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum. Kurban Bayramı’mız kutlu olsun, Allah milletimizin yüzünü güldürsün, yar ve yardımcısı olsun”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA