Büyükşehir Belediyesi’nden Moral Yemeği | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Büyükşehir Belediyesi’nden Moral Yemeği

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdmanyurdu teknik heyet ve futbolcularına Samsunspor galibiyetinin ardından tebrik ve dayanışma yemeği düzenledi.

Başkan Kocamaz futbolculara seslendi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından verilen tebrik ve dayanışma yemeğine Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, Mersin İdmanyurdu teknik heyeti, futbolcular ve basın mensupları katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz burada yaptığı konuşmada, “Futbol camiası çileli bir camia. Her dönemde her takımda maddi ve manevi bazı sıkıntılar olabilir. Ama bunları gidermek, bunları yok etmek, bunun içinde çaba göstermek ise biz yöneticilerin görevi. Biz elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama bu şehrin gerçek sahipleri, bu kentten kazananların, bu kentten ekmek yiyenlerin, hayatını bu kentte idame ettirenlerin de mutlaka elini taşın altına koyması gerekiyor. Maalesef futbol ve futbol camiası nankörlüklerle sıklıkla karşılaşan bir meslek grubu. Başarılı olduğunuzda herkes yanınıza gelir, başarı olamadığınız zamanda hiç kimseyi yanınızda bulamazsınız. Onun için çalışacaksınız ve başaracaksınız” dedi.

Başkan Kocamaz: “Gençler sizleri örnek alacak”

Başkan Kocamaz, süper ligden birinci lige düşmenin herkes tarafından bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini belirterek, “Eğer bu takım 1’inci Lig’de kalmış olsaydı, buradaki birçok genç arkadaşımız belki de takımda yer bulamayacaktı. Bu her ne kadar şer gibi görünüyor olsa da bunu hayra dönüştürmek sizlerin elinde. Kent, kendi oyuncularını takımında oynatabilirse, aidiyet duygusu daha da gelişecek ve sizi örnek alan gençler de ilerde bende Mersin İdmanyurdu’ndaoynamaya adayım diyerek daha çok şevklenecek ve sizleri örnek alacak” diye konuştu.

“Mersin İdmanyurdubu sene özüne döndü”

Mersin’den hem Mersin İdmanyurdu’na hem de Türk futboluna çok büyük değerlerin çıkacağına olan inancını aktaran Başkan Kocamaz “Biz Hüseyin başkanımızla görüşerek yapabileceklerimizi birlikte değerlendirmeye çalışıyoruz. Sayın Valimiz ile de bu konu hakkında kafa yoruyoruz. Şuanda hem ülkemiz, hem Mersin badireli bir dönemden geçiyor. Bugünler inşallah gelip geçici.Biz bu günleri de atlattıktan sonra Mersin’i bütünleştirme adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yıl Mersin İdmanyurduözüne döndü. İnşallah bu çekirdek, takımımızı uzun yıllar Türkiye sathında temsil edecektir. Sizlere başarılar diliyorum, Allah yolunuzu açık etsin. Denizli karşılaşması virajını da inşallah kazasız belasız atlatacağınızı umut ediyorum”  diyerek sözlerini tamamladı.
Vali Özdemir Çakacak ile Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan da takıma tebriklerini iletirken başarılarının devamını diledi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA