CHP Mersin, eğitimlere Silifke’den start verdi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
CHP Mersin, eğitimlere Silifke’den start verdi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Örgütü, ilçe parti eğitmenleri ve ilçe sekreterlerinin katılımıyla Silifke’de ilk toplantısını gerçekleştirerek, seçim çalışmalarına start verdi.

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, parti eğitmenleri ve ilçe sekreterlerinin katılımıyla start verilen toplantıda, eğitim çalışmasının açılışı gerçekleştirildi. Eğitmen Av. Harika Levent’in sunumuyla başlayan açılışta söz alan İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, eğitimler sayesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararsız seçmenlere ulaşabileceğini söyledi.

“SEÇMENLERİMİZE VE SANDIĞA EN İYİ ŞEKİLDE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Uçar, “İktidara gitmenin yolu öncelikli olarak parti eğitimlerimiz ve izleyecek olduğumuz bu çalışmalardan elde edeceğimiz sonuçlara bağlı. İnsanlara sadece merhaba demek, el sıkmak, sadece kahve ziyareti yapmak bize sempati, güven ve oy getirmiyor. Bu nedenle her sandık çevresine iki sorumlu atamayı ve bu sorumlulara sandık örgütlenmesi eğitimi vermeyi planladık. Mahallelerimizde aktif halde çalışır gözüken ama seçim zamanı göremediğimiz üyelerimiz var. Bunları da tek tek gözden geçirerek, öncelikli olarak partimizin eğitmenlerinin, ilçe sekreterlerini ve daha sonra üyelerimizin net bir şekilde seçime hazırlanması ve bu konuda gerekli bilgiyle donatılması gerekiyor.

Bu sorumlularımızın kendilerinin de oy kullandığı sandık çevresinde yaşayan seçmenlerle yakın diyaloga girmek durumundadır. Sanki seçimler birkaç ay sonra olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Buradaki sorumlumuz o sandıkta oy kullanan seçmenin profilini bilmiş olacak. İkinci olarak, sorumluluk bölgesindeki tüm seçmenlerle iletişim kuracak. Seçmenlerle konuşurken dikkat etmesi gereken konuları, bu eğitimde anlatacağız. Silifke’den ilk startını verdiğimiz bu çalışmalarımız inşallah önümüzdeki seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasını sağlayacaktır. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarımızda başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN TURGUT, “BAŞARIYA GİDEN YOL EĞİTİMDEN GEÇİYOR”

CHP İlçe Başkanı Uçar’ın ardından söz alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Hızlı değişimlerin ve gelişmelerin yaşandığı bir dönemde gelişmelere uyum sağlamak, gelişmelerden yararlanmak ve yeniliklere açık olabilmek için yaşam boyu eğitim zorunludur.  Bu çerçevede partinin gelişmelere uyum sağlaması, yeniliklerden yararlanması, amaçlarına ulaşması için parti yönetimleri ve üyeleri eğitilmelidir.

Parti üyelerinin bilgi, beceri ve tutumlarının; teknolojik, siyasal, ekonomik gelişmeler doğrultusunda değişmesi, verimliliklerinin artırılması, iletişim becerilerinin geliştirilmesi, seçimlerde kazandıkları seçmeninde katılımıyla en üst seviyeye çıkacaktır.

Örgütlerde demokrasinin gerçekleşmesi, bilinçli, eğitim almış kişiler gerektirir. Eğitim görmüş kişiler, bir yandan iyi bir yurttaş olurken, öte yandan kendi hak ve sorumluluklarının da bilincinde olur. Parti içi eğitim almış parti üyeleri, partili olmanın verdiği güven ve çalışmaların yanında partinin amaçlarını gerçekleştirmeye ve partinin başarısına da en iyi katkıyı sunmalıdır. İşte burada siz parti eğitmenlerimiz ve ilçe sekreterlerimizin rolü çok büyüktür. Sizlerin çalışmaları ve ortaya koyacağı çalışma metodu sayesinde seçimlere hazırlanıyoruz. Burada sizlerin emeği çok büyük. Ben çalışmaların ilçemizde başlamasından dolayı son derece mutluyum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Açılışın ardından parti eğitmenleri ve ilçe sekreterleri slayt gösterileri eşliğinde seçim öncesi eğitim çalışmalarına başladı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA