Silifke Belediyesi E-Belediyecilik sistemine geçti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Silifke Belediyesi E-Belediyecilik sistemine geçti

 

Silifke Belediyesi, çağın gereklerinden birisi olan e-belediyecilik sistemine geçerek, vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlamaya başladı.

İlçe halkı bundan böyle www.silifke.bel.tr adresi üzerinden e-belediye sistemine giriş yaparak emlak, Çevre Temizlik Bedeli, arsa rayiç bedelleri, bina birim değerleri, bina aşınma payları ve tarifeleri gibi pek çok bilgiye erişip işlem yapabildiği gibi, şahsi talep ve önerilerini de Silifke Belediyesi’ne iletilebilecek.

“SÖZ VERDİĞİMİZ HER BİR YENİLİĞİ GETİRİYORUZ”

İlçe halkına söz verdikleri bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, e-belediyecilik sisteminin vatandaşa büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, “Çağımızın gerektirdiği teknolojik imkânları kullanarak, vatandaşımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunmak gayesiyle çıktığımız yolda bugün önemli bir yol kat ettik. Bu anlamda vatandaşlarımızın belediyelerine en kolay şekilde ulaşabilmeleri, daha iyi hizmet alabilmeleri ve başta ödemeler olmak üzere belediye ile ilgili her türlü iş ve işlemlerine internet ortamında ulaşabilecekleri e-belediye uygulamasına geçtik. Halkımıza söz verdiğimiz gibi e-belediyecilik sistemini kullanıma sunduk” dedi.
İşlemler Artık Daha Kolay
Sisteme yönelik bilgi veren Başkan Turgut, “Artık gerek ilçemizde, gerekse başka illerde yaşayan hemşerilerimiz emlak, ÇTV ve kira bedelleri gibi hizmetlerimize internet üzerinden ulaşarak işlem yapma imkânına kavuştu. Pek çok ödemelerin kredi kartı ile yapılabildiği günümüzde vatandaşlarımızın belediye ile ilgili birçok işlemlerini yapmak için artık evlerinden ya da çalıştıkları mekânlardan çıkmalarına gerek kalmadı. 7/24 günün her saati belediyemizin resmi internet sitesi www.silifke.bel.tr adresinde yer alan ‘e-belediye’ butonundan giriş yaparak vatandaşlarımız hizmet alabiliyorlar” dedi.
e-belediyecilik Bir Başlangıç
İnteraktif hizmet kapsamındaki e-belediyecilik sisteminin Silifke Belediyesi’nin yenilik çalışmalarında bir başlangıç olduğunu açıklamalarına ekleyen Turgut, Silifke Belediyesi’nin kurumsal kimlik yapısına uygun, vatandaşa ulaşma ve bilgi edinme noktasında daha aktif bir sistemi hayata geçirerek yeni resmi internet sitemizi de hayata geçirdik. Gün geçtikçe sitemizdeki güncellemelerimiz de devam edecek. Bu anlamda e-belediyecilik sisteminin ve teknolojik anlamda yaptığımız yeniliklerin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA