CHP’li Fikri Sağlar, disipline sevkedildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
CHP’li Fikri Sağlar, disipline sevkedildi

 

CHP’den Fikri Sağlar kararı

Sağlar'dan bu karara yanıt geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, MYK toplantısı sonrası yaptığı basın açıklamasında, "MYK'da yapılan değerlendirmeler ışığında Mersin milletvekilimiz Fikri Sağlar'ın basında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında disiplin soruşturması başlatılması için parti meclisinden talepte bulunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir" dedi.

 Sağlar dün hükümete yakın Akşam gazetesine verdiği röportajla çok tartışılmıştı.

CHP MYK sonrası bir diğer açıklama yapan Tekin Bingöl de, "Olağan kongre sürecimiz başlatılmıştır" dedi.

FİKRİ SAĞLAR'DAN YANIT

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, hakkında basında yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin soruşturması başlatılması talebine ilişkin, “Düşüncelerimden dolayı disiplin işletilmesinin başlatılması beni üzdü” dedi.

CNN TÜRK’e konuşan Sağlar, şunları söyledi:
“Üzüntülü olduğumu belirtmek istiyorum. Düşüncelerimden dolayı disiplin işletilmesinin başlatılması beni üzdü. Ben bu disiplin başlatılmasını çok haklı görmüyorum. Aykırı düşünce değil, her zaman ortaya koyulmuş olan düşünce. Ben 35 yıllık siyasetçiyim, koltuk sevdasında hiç olmadım. Kavga etmiyorum sadece düşüncelerimi söylüyorum. Aykırı seslerin çıkmasını kapının önüne koymakla tehdit ediyorsunuz, gözdağı veriyorsunuz. Kapının önü Türkiye Cumhuriyetinin toprağıdır, kapının önünde benim yurttaşlarım vardır.”

KONGRE KARARI

MYK sonrası açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise şunları söyledi:
"Bugünden itibaren olağan kongre sürecimiz başlatılmıştır. Olağanüstü kurultay tartışması başlatmak doğru değil. Olağanüstü kurultay yapsak dahi, yıl içinde ikinci bir takvim başlatmak zorundayız. Bu asla gerçekçi değil. Bu örgütlerimizin kesinlikle kabul etmediği bir süreçten gelerek bu kararı aldık. Biz bugün olağan kurultayımızı başlattık. Kongre takvimi tamamlandıktan sonra kurultay tarihini belirleyecek yetkili organımız Parti Meclisimizdir.
Önce bahsettiğim işleyişler gerçekleşecek, ardından ilçe kongrelerinden başlayarak, il kongreleri başlayacak. Önümüzde resmi ve dini bayramlar var, yaz dönemi var. Sıkışık bir takvim yapmamamızın nedeni budur."

Odatv.com



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA