Mezitli Ülkü Ocakları Gençlik Şöleni Düzenledi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Mezitli Ülkü Ocakları Gençlik Şöleni Düzenledi

 

Mezitli Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen gençlik şöleni büyük ilgi gördü.

Mezitli Viranşehir soli pompeiopolis arena’da gerçekleştirilen şölene Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan DEMİR, Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner DENİZ, Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran KÜÇÜKDUMAN, MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin YILMAZ, MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar SOYDAN, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Umut TOPAL, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan ALKAYA, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir ÖZSU, MHP Anamur İlçe Başkanı İsmet BABAHAN, Ülkücü İşçiler İl Başkanı Mehmet Veysi ÇALIŞKAN, Ülkü Ocakları Yenişehir İlçe Başkanı Ali ATEŞ, Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Ömer Sıddık NARİN, Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Emre BİRCAN, Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Hüseyin BATUM, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat SEZER, Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tolga ARSLAN ve Daire Başkanları, Taş Medreseliler İl Başkanı Ünal ATİK, 24. Ve 25. Dönem MHP Mersin Milletvekili Dr. Ali Öz MHP Mersin İl ve ilçe Kadın Kolları Başkanları ve yanı sıra çok sayıda ülkücü katıldı. 

Mezitli Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen gençlik şöleninde açılış konuşmasını yapan Mezitli Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa İZCİ; Gündelik hevesler ardında hayıflanan nemelazımcı zihniyetin çoraklaştırmağa çalıştığı Türk milletine, bu çirkin zihniyete dur diyecek ve kahraman atalarının izinde yürüyecek neferlerin gençlik aşısı olan Ülkü Ocakları, Türk’ün damarlarındaki asil kanını zehirleyecek her türlü belanın karşısında Elif misali dimdik durmuştur! Ve bundan sonra da bir bozkurtçasına durmağa devam edecektir. Bu duruşun en güzel örneklerinden birisi bugün bir defa daha görülmüştür.

Sözümona aileyi ve gençliği korumağa çalışıp dindar bir gençlik istediğini ifade edenler, yüce dinimiz İslam’ın emretmediği tüm kötü alışkanlıkların yolunu açan bir tabloyu ortaya koymuştur. Türk Milleti olarak asil kanı damarlarında hisseden her vatan evladının bu çirkef oyuna 19 Mayıs 1919 ruhuyla dur demesi lazımdır!

Bu kutsal davanın neferleri olarak bizler diyoruz ki; ocağa gelen genç Fatih olur, Alparslan olur, Atsız olur, Bilge Kağan olur, 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkan Mustafa Kemal olur!

Türk Milliyetçileri olarak şimdiye kadar bu nemelazımcı düzenin karşısında yılmaz yıkılmaz iman kaleleri olarak yer aldık. Bu şimdiden sonra da devam edecektir. Sizler bugün burada yanımızda dik bir şekilde durmakla 19 Mayıs Gençlik Ruhuyla yerinizi ve safınızı belli ettiniz. Türk gençliği kendisini eritmeye, yok etmeye çalışan her türlü zillet ve illete karşı önceden nasıl ise, bugün de aynı şekilde mücadele vermektedir. Bu mücadele bizlerin, bizden önceki nesle bir ahde vefa borcumuz ve yarınlara bırakılacak olan emanetimiz olacaktır. Herkes bir defa daha bilmelidir ki, Türk Milliyetçileri ezelden ebede zalimin karşısında Yavuz; mazlumun yanında Yunus olarak yer alacaktır! 
Bu kutlu davada omuz omuza mücadele vermek her Türk’ün asli vazifesidir! 

Türk Milletinin Gençlik Aşısı olan Ülkü Ocakları olarak, 19 Mayıs Gençlik Ruhuyla sonuna kadar bu mücadelenin çelikleşen kılıcı, sıkılan mavzeri olacağımıza yemin ediyoruz!
Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene. diyerek sözlerine son verdi. 

Düzenlenen gençlik şöleninde Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçıları Osman ÖZTUNÇ ve Gürbüz GÖZÜM konser vererek izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA