Uyuşturucu Kullanımına Hayır Sloganıyla Bisiklet Turu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Uyuşturucu Kullanımına Hayır Sloganıyla Bisiklet Turu

 

Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Haftası çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından bisiklet turu düzenlendi.

Uyuşturucu madde kullanımına karşı farkındalık oluşturulması amacıyla Barış Meydanında düzenlenen etkinliğe, Mersin Vali Yardımcımız Cemal Yıldızer, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban Güneş, Spor Şube Müdürü Ali Osman Bebek, Antrenörler ile çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı. 
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube müdürlüğü polisleri tarafından 'Uyuşturucu Kullanımına Hayır' Sloganıyla Bisiklet Turuna gelen sporculara uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verildi. Çocuklar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtılan 250 bisikletlerle Barış Meydanında Mersin Vali yardımcısı Cemal Yıldızer’in Startı ile Barış Meydanında başlayan, Hilton Oteli kavşağı ve yine Barış meydanında son bulan Uyuşturucu ile mücadele Bisiklet turunda gençler uyuşturucuya hayır dediler. 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban Güneş, "Gençlerin madde bağımlılığı uyuşturucu gibi kötü alışanlıktan kurtarılabilmesi için bisiklet ve diğer spor branşlarına yönlendirilmesi gerekmektedir. Bugün burada Uyuşturucuyla mücadele ve Madde Bağımlılığına Hayır, Hayata gülümse bisiklet turu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Burada madde bağımlılığı ile mücadele kapsamı içerisinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu etkinlik kapsamında İl Halk Sağlığı İl Müdürlüğümüz tarafından temin edilen 250 Bisikleti burada gençlerimize dağıttık. Diyoruz ki bu madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadelede en büyük unsurlardan birisi elbette ki gençlerimizin spora yönelmesi. Bu anlamda bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. İnşallah bundan sonra da Mersinimiz de bu tür etkinliklerin farklı projelerle farklı alanlarda etkinliklerimiz devam edecektir. Gençlerimizi spor tesislerimize davet ediyoruz sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtulması adına. Ayrıca Ailelerimize diyoruz ki Mersinimizde gerçekten yeterli tesislerimiz var. Bu tesislerimizden spor adına genlerimiz ve bütün halkımız faydalanabilir. Bu vesileyle toplumun bütün kesimini bu madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadeleye davet ediyoruz” dedi. Etkinliğin Startını veren Mersin Vali yardımcısı Cemal Yıldızer etkinlikte yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Sevgili gençler 26 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında dünya uyuşturucu ile mücadele haftası kapsamında Mersin Valiliği olarak düzenlemiş olduğumuz Uyuşturucu ile mücadele Bisiklet turuna hoş geldiniz der hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Siz gençler Uyuşturucuya hayır, Hayata gülümse diyerek öncü olacaksınız. Ben tekrar bu etkinliği düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyor sizlere başarılar diliyorum” dedi. Etkinlik dağıtılan bisikletlerle yapılan Uyuşturucuyla mücadele ve Madde Bağımlılığına Hayır, Hayata gülümse bisiklet turuyla gençler uyuşturucu kullanımına hayır dediler.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA