Muhittin Pamuk, MGC’yi ziyaret etti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Muhittin Pamuk, MGC’yi ziyaret etti

 

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) iadeyi ziyarette bulunarak, gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Pamuk, MGC ziyaretinde Cemiyet Başkanı Ahmet Ünal ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Bir süre gazetecilerle sohbet eden Pamuk, ziyarette yaptığı konuşmada, yaklaşık 2 aydır Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı olarak görev yaptığını anımsattı. Bu süre içerisinde yoğun bir ziyaret süreci olduğunu belirten Pamuk, MGC Yönetiminin de kendisini ziyaret ettiğini, bu çerçevede Cemiyete bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Sıcak karşılama dolayısıyla gazetecilere teşekkür eden Pamuk, “Akdeniz ilçesi Mersin’in kalbi, ticaretin aktığı bir ilçemiz. Bu ilçenin sorunlarını da bu noktada biz üstlendik. Sayın Valimizin desteğiyle bizler de elimizden geldiği kadar bu hizmeti yürütüyoruz” dedi. Yoğun bir süreçte olduklarını dile getiren Pamuk, “Bu noktada özellikle basın mensuplarının desteği ve katkıları bizim için son derece önemli. Bizler de basınla olan iletişimimizi sürekli sıcak tutmak istiyoruz. Sizlerin kamuoyu adına denetleme göreviniz, yapılanların kamuoyuna aktarılması önemli. İyi bir diyalog ve iletişim kanalı kurabilirsek, sağlıklı bir kamuoyu aydınlanması da söz konusu olur” ifadelerini kullandı.

MGC Başkanı Ünal da Akdeniz’in, kentin dünyaya açılan kapısı ve Mersin’in en önemli ilçelerinden biri olduğunu vurguladı. Zor bir göreve geldiğini ifade ederek, Başkan Pamuk’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Ünal, “Göreve geldiğiniz iki ayda ilçenin tüm mahallelerine giriyorsunuz. Biz, gazeteciler olarak sizi takip etmekte zorlanıyoruz” diye konuştu. MGC’nin, 50 yıllık bir meslek örgütü olduğunun altını çizen Ünal, “120’ye yakın sarı basın kartlı üyesi, 6 televizyonumuz, 9 günlük gazetemiz, 40’a yakın haftalık gazete ve ajanslarla birlikte Çukurova’nın en büyük, en köklü meslek örgütlerinden biriyiz. Ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Akdeniz’deki gelişmelere sizinle birlikte biz de tanıklık ediyoruz. İnşallah bu süre, sorunların aşıldığı, bizim de katkı koyduğumuz bir süre olur. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, görevinizde de başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA