Tuna: 10 Kasım’da, 10 Bin Gönüllüyle Tüm Dünya’ya Mesaj Vereceğiz | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Tuna: 10 Kasım’da, 10 Bin Gönüllüyle Tüm Dünya’ya Mesaj Vereceğiz

 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının temenni ve öneriler bölümünde söz alarak, 10 Kasım’da 10 bin gönüllü vatandaşla oluşturacakları ‘Dünyanın En Büyük Canlı Atatürk Portresi’ ile Türkiye’den, tüm dünyaya bir mesaj vereceklerini söyledi.

Guinness rekorlar kitabına da girmesi hedeflenen etkinlik için Belediye Meclis Üyelerinden de destek ve katkı beklediklerini kaydeden Başkan Hamit Tuna, zaman zaman Ulu Önderimiz Atatürk’e karşı yapılan çirkin saldırı ve ifadelere bu organizasyonla en güzel cevabı vereceklerini kaydetti.

Mersin’de 1946 yılından bu yana en büyük Cumhuriyet Meydanı’nı yapan bir belediye olmaktan büyük şeref duyduklarını vurgulayan Başkan Tuna, bu etkinlik ile Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nın tarihi bir ana ev sahipliği yapacak olmasının da mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hep birlikte anmak için tüm Mersin halkını 10 Kasım’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’na davet eden Başkan Tuna, 10 bin gönüllü ile oluşturacakları ‘Dünyanın En Büyük Canlı Atatürk Portresi’ ile bir dünya rekoru kırmayı hedeflediklerini ve bu rekor denemesinin Mersin’in ve Ülkemizin  tanıtımına da katkı sağlayacağına dikkat çekti. Başkan Tuna; “Bugün demokrasinin himayesinde bir ülke var ise Ulu Önderimiz Atatürk başta olmak üzere O’nun silah arkadaşları, şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Zaman zaman Ulu Önderimize karşı yapılan çirkin saldırı ve ifadeler bizleri derinden üzmektedir. Ama Cumhuriyet çocukları olarak dik  duruşumuzla o güzel portrenin içerisinde 10 Kasım’da Ulu Önderimizi sizlerle birlikte anacağız. Bu etkinliğimiz ulusal ve uluslararası düzeyde ses getirecektir. Ülkemizi kurtarıp, Cumhuriyetimizi ilan eden, ortaya koyduğu vizyon ve muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir Ülke olma hedefini gösteren büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e her zaman minnettar olmaya devam edeceğiz. O’nun için tüm hemşehrilerimizden 10 Kasım’da bu etkinlik için destek bekliyoruz.10 Kasım Cuma günü saat:07.00’de Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda buluşalım. Kimsenin Atatürk’e dil uzatamayacağını, ilkelerini devam ettiren bir milletin olduğunu Türkiye’den herkese bir mesaj olarak vereceğiz” dedi.

Gündem maddelerinin görüşülerek, karara bağlandığı Kasım Ayı meclis toplantısı; Aralık /2017 ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün 4 Aralık Pazartesi günü saat:14.00 olarak belirlenmesinin ardından son bulurken, Toroslar Belediye Meclisi; 10 Kasım Cuma günü saat:15.00’de  ikinci oturumunu yapmak üzere yeniden toplanacak.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA