Mersin İdmanyurdu’nda yeni başkan Hamit İzol | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Mersin İdmanyurdu’nda yeni başkan Hamit İzol

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, kulüp başkanlığına Hamit İzol seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Mersin İdmanyurdu’nun olağanüstü kongresinde, mevcut başkan Mahmut Karak aday olmazken, daha önce adaylığını açıklayan taraftar grubu liderlerinden Alaattin Bulut’da adaylığını geri çekti. Hamit İzol başkanlığında oluşturulan tek liste ile gidilen seçimlerde, 194 üyesi bulunan Mersin İdmanyurdu’nun başkanlığına, kongreye katılan 95 üyenin oyunu alan İzol seçildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan’ın da katıldığı kongrede, divan başkanlığının oluşturulmasının ardından konuşan eski kulüp başkanı Mahmut Karak, tarihi başarılarla dolu olan Mersin İdmanyurdu’nda 1 yıl süre ile başkanlık yapmanın gururunu ve onurunu yaşadığını söyledi. Bu süre zarfında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Karak, “Bizden sonra inşallah bu bayrağı devrelacak olan ve Mersin İdmanyurdu’nu en üst seviyelere taşıyacak olan yeni yönetime başarılar diliyorum. Ben şahsım adına oluşacak olan yeni yönetimin sonuna kadar yanında olacağımı buradan özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.

Yönetimleri sırasında yalnız bırakıldıklarını savunan Karak, “Yalnız kaldığımızı defalarca dile getirdik. Biz bunları Mersin İdmanyurdu adına söyledik. İnşallah gelecek olan yönetim bunun zorluğunu çekmez. Bize bir ambargo konulmuştu. Bu ambargo baskısı altında biz istifa ettik. Mersin İdmanyurdu başkanlığı, herkese nasip olmaz. Tarihi olan, geçmişi olan, mazisi başarılarla dolu olan bir kulüp. Böyle bir kulüpte başkanlık yapmaktan dolayı şeref duydum” diye konuştu.

Karak’ın konuşmasının ardından yönetim, denetim ve bilanço raporları okunarak ibra edilirken, kulübün toplam borcunun 90 milyon 311 bin lira olduğu ifade edildi. Kongrede ayrıca, 25 kişilik yönetim kurulu sayısı oy birliği ile 19’a düşürüldü.

İzol; “Başka liste çıksaydı, ben aday olmayacaktım”

Karak’ın istifa ederek olağanüstü kongre kararı almasının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile bu konuyu görüştüklerini söyleyen Hamit İzol ise, bu görüşmenin ardından takımı sahipsiz bırakmamak adına aday olduklarını söyledi. Başkan Kocamaz’ın da kendilerine destek sözü verdiğini vurgulayan İzol, “Başka bir liste olsa idi ben aday olmayacaktım. Gerçekten çok güzel bir liste oluşturduk. Geçmişte de bu kulübe çok emek verdik, büyük bedeller ödedik. Bu kulübün başkanı olmak gerçekten büyük bir şeref. Ancak benim başkanlıkta zerre kadar gözüm yok. Şu an Mersin İdmanyurdu gerçekten çok zor bir dönemden geçiyor. Bizim amacımız, takımı bu zor süreçten çıkarmak olacaktır” şeklinde konuştu.

Takımın mevcut borcunun makul bir seviyeye çekilmediği müddetçe ödenmesinin mümkün olmayacağını vurgulayan İzol, “Biz bu parayı toplayabilecek bir ortam oluşturmaya çalışacağız. Alacaklılarla oturup konuşacağız. Takım şu an 3. lige düşmüş durumda. Önemli olan takımı orada tutabilmek. Takım amatör lige düşerse, bu borçlar zaten ödenmez. O yüzden alacaklılarla da makul bir oranda buluşup, borçları kapatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, Hamit İzol, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanlığına seçildi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA