Şehit ailelerinden Başkan Kocamaz’a ziyaret | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Şehit ailelerinden Başkan Kocamaz’a ziyaret

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi yöneticileri ile Mersinli şehitlerin aileleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret ederek, şehit ailelerine olan desteklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Şehit ailelerini makamında ağırlayarak sohbet eden Başkan Kocamaz, şehit ailelerine destek olmanın yerel yönetim görevi olmaktan çok insanlık görevi olduğunu belirterek, “Keşke bu terör olayları bitse de gençlerimiz heba olmasa. Çok zor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz yerel yönetim olarak, inandığımız değerler olarak, insanlık görevimiz olarak üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Ama hiçbir şey giden canı geri getirmiyor. Bunun bilincindeyiz. Allah sizlere sabır versin” dedi.

“Verdiğimiz hizmetler boynumuzun borcu”
Vatan için can veren kahraman şehitlerin ailelerine desteklerini hiç bir zaman esirgemeyeceklerinin altını çizen Başkan Kocamaz, “Mukadderat diyoruz. Allah’tan gelen bir kadere inancımız var. O da olmasa bu işin içinden çıkma şansımız hiç yok. Her şehit haberi aldığımızda söyleyecek söz de bulamıyoruz.  Şehitlerin hepsi bu memleketin çocuğu. Şehit olanlar hepimizin şehidi. Acıyı bizden daha çok aileler yaşıyor. Allah sabır versin. Ama hep birlikte birbirimize sahip çıkacağız. Dayanışma içerisine gireceğiz. Üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Bize düşen ne varsa bundan sonra da yapmaya hazırız. Biz bunu bir insanlık görevi olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.
Nazik ziyaretleri için şehit ailelerine teşekkür eden Başkan Kocamaz, “Gönül hiçbir vatan evladımızın gencecik yaşta kara toprağın bağrına düşmesine razı olmasa da verdiğimiz hizmetlerin bizim boynumuzun borcu olduğunun bilinmesini istiyorum. Tekrar tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, sizlere ve tüm şehit ailelerine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ilk günden itibaren yanlarında olduğunu belirten şehit aileleri, kendilerinden desteğini esirgemeyen Başkan Kocamaz ve ekibine teşekkür etti.

Şehit aileleri ile birlikte Başkan Kocamaz’ı ziyarete gelen Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul Yetimleri Derneği Mersin Şube Başkanı Cengiz Sevinç ise, “Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Mevlitlerimizde, sene-i devriyelerimizde ve bütün etkinliklerimizde yoğun temponuza rağmen yanımızdasınız. Biz de şehit ailelerimizle birlikte alakanızdan dolayı size teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına, size ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA