Mezitli Belediyesi evi yanan vatandaşın yarasını sarıyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Mezitli Belediyesi evi yanan vatandaşın yarasını sarıyor

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, geçtiğimiz günlerde evi yanan vatandaşlarımızın yardımına koştu.

Evi yanan vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tarhan, evin tüm temizlik onarım ve boya işlemlerinin belediye tarafından yapılacağı bilgisini verdi. 

Sosyal Belediyecilik alanında ihtiyacı olan her vatandaşın yanında olmayı hedefleyen Mezitli Belediyesi, evi yanarak harabe haline gelen Gilik ailesinin yardımına koştu. Önceki gece evde yaşayanlar uykudayken elektrik kontağından çıkan yangın sonrası kendilerini dışarıya zor atan Gilik evle birlikte tüm eşyaları yanarak kül oldu. 

Kış günü evsiz barksız kalan aileyi,bazı birim müdürleri ile bitlikte ziyaret eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, evde incelemelerde bulundu. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tarhan, evin tüm temizlik, tamirat ve boya işlemlerinin yapılması için ilgili birimlere talimat verdi. 

KIŞ GÜNÜ SOKAKTA KALMIŞTIK, BELEDİYEMİZ YARDIMA KOŞTU
Gece yarısından sonra ev halkı uykudayken evde bulunan televizyonun elektrik kontağı nedeniyle patlaması sonucu yangının çıktığını ifade eden Ahmet Gilik (67), “Bir anda kendimizi alevler içerisinde bulduk. Güç bela kendimizi dışarı zor atabildik. İtfaiyeye haber verdik ancak onlar gelinceye kadar tüm eşyalarımız yanıp kül olmuştu. Kış günü sokakta kaldık. Ama başkanımız bizi ziyaret ederek tüm temizlik, tadilat ve boya işlemlerinin yapılacağını söyledi. Bu acımızı bir nebze olsun hafifletmiş oldu. Başkanımıza bu acı günümüzde yanımızda olduğu için ve verdiği destek için çok teşekkür ederiz” dedi. 
Evle birlikte tüm eşyalarının da yok olduğunu gözyaşları içerisinde ifade eden Ayşe Şahin (63) ise, “Başkanımız büyük bir destek verdi. Bazı eşyalarımızı da belediye olarak alacaklarını ifade etti. Hiçbir eşyamız kalmadığı için biz hayırsever vatandaşlarımızdan bize destek olmalarını istiyoruz. Bu kış şartlarında elimizi tutsunlar yanımızda olsunlar” dedi.

İHTİYACI OLAN HER VATANDAŞIN YANINDAYIZ
Hizmet üretmenin yanı sıra ihtiyacı olan her vatandaşın yanında olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, pek çok olayda kamuoyuna duyurmadan sıkıntıyı gidermeye gayret ettiklerini söyledi. Başkan Tarhan, “Ancak böylesi bizim yapacaklarımız dışında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın durumunu kamuoyu ile paylaşarak yurttaşlarımız arasındaki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu harekete geçirmek istiyoruz. Evi yanan ailemizin durumu işte bu dayanışma ruhunun ortaya çıkması gereken hallerden birisi. Evlerinin yanında tüm eşyaları da yanarak kül olmuş. Kullanacak bir tek kaşıkları bile yok. Biz yardımsever halkımızdan bu aileye destek olmalarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA