MEÜ ile ÇKA arasında işbirliği | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
MEÜ ile ÇKA arasında işbirliği

 

Kalkınma Bakanlığı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Teknoloji Transfer Ofisi ile Projeler ve Araştırmalar Koordinatörlüğünce hazırlanan Mersin Çekirdek Genç Girişimci Merkezi Projesi, desteklenmeye hak kazandı.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altınsu tarafından imzalanan protokol gereği, projenin yürütücülüğünü Çukurova Kalkınma Ajansı yapacak. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın paydaş olarak yer aldığı proje kapsamında, Mersin'i çekim merkezi haline getirecek gerek bölgesel gerekse ulusal boyutta girişimcilik faaliyetlerinin yürütülmesi ve desteklenmesi hedefleniyor. 'İş arayan değil, işveren gençler yetiştiriyoruz' sloganıyla yola çıkacak olan merkezde, girişimcilere mentörlük desteği, çalışabilecekleri veya kiralayabilecekleri ofis alanı, altyapı hizmetleri ve toplantı salonları sağlayan, onları yatırımcı ağları ile tanıştıran ve işlerini büyütmeleri için destek veren bir yapı oluşturulacak. Ayrıca, girişimcilerin yatırımcılarla bir araya gelmeleri ve fikirlerini sunmaları sağlanacak. Girişimcilere fikri ve sınai mülkiyet hakları, strateji, yönetim ve networking konularında önderlik edilerek merkez bünyesinde kurulacak olan FoodLab ve MakerLab’da, teknolojik ve doğrulanmış fikirlerini ürüne dönüştürme imkanı sunulacak. Ayrıca girişimcilere şirket kurma sürecinde ihtiyaç duyulan fizibilite çalışmalarına rehberlik edilecek ve yol haritasının çizilmesi için mentörlük hizmeti sunulacak.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA