Mersin Elektronikçiler Odası’nda Başkan Dinçer’le yeniden | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Mersin Elektronikçiler Odası’nda Başkan Dinçer’le yeniden

 

Mersin Elektronikçiler Odası’nın yapılan genel kurulunda

Mersin Elektronikçiler Odası’nın yapılan genel kurulunda üyelerinden güven oyu alan Başkan Talat Dinçer, “Yürüttüğümüz bütün faaliyetler sizlerin çalışmalarıyla ortaya çıkmış eserlerdir. Sizlerin sayesinde esnafımızın sesi yüreği olduk. Bir olduk, iri olduk, diri olduk. Biz bir oldukça sesimiz daha gür çıktık. Sizlerle engelleri aştık, başarılara ulaştık. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Mersin Elektronikçiler Odası’nın 4. Olağan genel kurulunda Başkan Talat Dinçer ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi. Üyelerinden bir hizmet dönemi için daha vize alan Başkan Dinçer, “Sizlerde bu destek, bizlerde bu azim varken, aşamayacağımız engel olmayacaktır” dedi.

Mersin Yakamoz Düğün Salonunda yapılan genel kurula Ticaret il Müdürü Hacı Akif Yıldız, Mersin ESOB Yöneticileri Nesil Aydın, Alper Deniz, Ömer Şahbudak, Mustafa Köç ve Mehmet Torun, Mersin Bakkallar Odası Başkanı Eşref Tombak, Kunduracılar Odası Başkanı Fatih Özcan, Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dagdelen, Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Tesisatçılar Odası Başkanı Mehmet Kabadayı, Mobilyacılar Odası Başkanı Ali Cin, Kırtasiceciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Erol, Kuyumcular Odası Başkanı Hüseyin Karteper, Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tuğay, Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez, Anamur Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çetin, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tarsus Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Çamlıyayla Esnaf Odası Başkanı Emin Sakallı ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oybirliğiyle Divan Başkanlığına Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz getirilirken, Ömer Şahbudak, Mustafa Köç, Fatih Özcan ve Mehmet Torun divan üyeleri olarak yer aldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından oda genel sekreteri Ebubekir Yalçın tarafından geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetçi raporları okundu. Okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin okunup oylanması sonrası Başkan Talat Dinçer oda üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Başkan Talat Dinçer, “Elektronikçi esnafımızın sorunları çok. Ama bizler sizlerden aldığımız güç ile hiçbir zaman Sorunlara teslim olmadık, olumsuza odaklanmadık. Değişim ve dönüşümün öncüleri haline geldik. Yürüttüğümüz bütün faaliyetler sizlerin çalışmalarıyla ortaya çıkmış eserlerdir. Sizlerden aldığımız güç ile esnafımızın sesi yüreği olduk. Bir olduk, iri olduk, diri olduk. Biz bir oldukça sesimiz daha gür çıktı. Engelleri aştık, yeni başarılara ulaştık. Birliktelikten doğan güçle sektörümüzü en iyi şekilde temsil ettik, sorunları çözen, hizmet kalitesi yüksek standartlara ulaşmış, çağdaş bir meslek odası olarak hizmet verdik” dedi.

Dinçer sözlerini “Alın terini sermayesine katarak, sabahın seyrinden gecenin geç vaktine kadar ekmeğinin peşinde koşan benim esnafım. Sizlerin sorunlarına çözüm üretmek bizlerin hizmet borcu. Sizlerde bu destek bizlerde bu azim oldukça, hep birlikte daha çok başarılara imza atacağız. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde noktaladı.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Talat Dinçer Başkanlığındaki Mersin Elektronikçiler Odası’nda Veysel Kakı, Tuncay Yelkenaç, Alper Barka, Durmuş Ali Demir, Sedat Çorapçı ve Özgür Demirtaş yönetim kurulu olarak görev alırken, Mehmet Naci Çimen, Mustafa Çakır ve Ali Ayhan Denetim kuruluna getirilen isimler oldu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA