Matbaacılar Odası’nda Bora Tugay’la hizmete devam | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Matbaacılar Odası’nda Bora Tugay’la hizmete devam

 

Mersin Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinin tam destek verdiği Bora Tugay ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi.

Mersin ESOB Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik yöneticileri Alper Deniz, Nesil Aydın, Mustafa Köç, Ömer Şahbudak, Birlik Disiplin kurulu üyeleri Fatih Özcan, Aziz Biricik, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez, Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Kırtasiyeciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Ateş ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına oy birliğiyle Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’in, divan heyetine ise Nesil Aydın, Mustafa Köç, Aziz Biricik ve Fatih Özcan’ın getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayıp, Divan Başkanı Dinçer tarafından okunan gündem maddelerinin oybirliğiyle kabul edilmesiyle devam etti. Ardından Mersin Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tuğay tarafından okunan çalışma proğramı ile Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okunan geçmiş dönem hesap ve denetim kurulu raporları ve gelecek dönem çalışma raporu ve tahmini bütçe genel kurul üyelerince oy birliğiyle kabul gördü. Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası gündem dışı bilgi paylaşımında bulunan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, içerisinde matbaacılarında yer aldığı bir ihtisas sanayi sitesini kente kazandırmak adına yıllardır mücadele verdiklerini hatırlatarak, “ Kent planında 1/100 binlik haritada 5 bin dönüm bir alanın sanayi sitesi olarak işaretlenmesi için çok çaba gösterdik. Uzun gayretlerimiz sonucu 2 bin dönüm bir alan işaretlendi. Ancak ne yazık ki son anda bu alan konut alanına çevrildi ve kentimizin yeni sanayi sitesi alanına kavuşturma hayalimiz sona erdi”dedi. Dinçer konuşmasının devamında basit usulun kaldırılması, ticari araçlarda ÖTV’nin kaldırılması yönünde hükümet nezdinde görüşmelerin devam ettiğini, ayrıca EKK’ler kanalıyla 10 yıl vadeli 500 bin lira limitli işyeri edinme kredisinin hayata geçirildiğini sözlerine ekledi.
Daha sonra söz alan Mersin Milletvekili Hacı Özkan’da mecliste esnaf yararına yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunurken, esnafın sesinin daha gür çıkması ve sorunlarına acil çözüm üretilmesi adına mecliste temsil edilmesinin büyük önem taşıdığını kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde üyelerinin güvenoyunu alan Bora Tuğay ve ekibi bir hizmet dönemi için daha göreve seçildi. Bora Tuğay Başkanlığındaki Mersin Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasında İlker Aydıner, Hakan Aytaş, İrfan Kırkgöz, Salih Kılıçaslan, Yunus Polat ve Bekir Arıkan yönetim kurulu; Selim Raci Dibo, Aziz Mehmet Albayrak ve Bekir Can Türkaslan Denetim kurulu olarak görev aldı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA