TOROSLAR BELEDİYESİ ATÖLYELERİ ÜRETİYOR, İLÇE GÜZELLEŞİYOR | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
TOROSLAR BELEDİYESİ ATÖLYELERİ ÜRETİYOR, İLÇE GÜZELLEŞİYOR

 

Toroslar Belediyesi, atölyelerinde ürettiği kent mobilyalarıyla hem modern bir ilçe oluşturuyor hem de belediye bütçesinden tasarruf sağlıyor.

Piknik masası, kamelya, çöp kovası, bank, aydınlatma direği, pergole gibi malzemeler; Toroslar Belediyesi’nin demir ve ahşap atölyelerinde kendi işçisiyle üretilerek ve onarılarak, israf edilmeden hizmete dönüştürülüyor.

Tasarlanarak üretilen malzemeler, ilçedeki park ve yeşil alanlar ile ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilirken, üretimin ilk aşamasından montajına kadar geçen süreç belediye personeli tarafından titizlikle yürütülüyor.

Ekipler, son olarak atölyede ürettikleri kamelyaları; Arpaçsakarlar Mahallesi’nde 35 bin metrekare alanda inşa edilen  spor tesisi ve uzantısındaki park alanına monte etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, atölyelerinde yapılan imalatların ve onarım hizmetlerinin düşük maliyetlerle gerçekleştirildiğine dikkat çekerek; “Satın almak yerine, park ve yeşil alanlarımıza yerleştirdiğimiz kent mobilyaları ve malzemeleri, kendimiz üretiyoruz. Atölyemizde üretim seri bir şekilde gerçekleştiriliyor. Üretilen malzemeler hem çok kaliteli hem de maliyeti çok ucuz. Ürettiğimiz kent mobilyaları, ilçemizin her köşesinde güzel bir görünüm sağlıyor. Zarar görmüş, yıpranmış malzemelerimizi de yerinde tamir ediyoruz ya da atölyelerimize getirerek, bakımlarını yapıyoruz” dedi.

Hizmetleri yapmak kadar, yapılan hizmet ve eserleri korumanın da önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Tuna; “Çocuk, genç, yaşlı her kuşaktan insanımızın yeşil alan ve parklarımızda hoşça vakit geçirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Büyük parklar yaparak, çevre mahallelerimizdeki insanlarımızın da tesislerden yararlanmasını sağlıyoruz. Aydınlatmayla bütünleştirdiğimiz parklarımızda vatandaşlarımız sabah ve akşam sporu yapmanın yanı sıra ve kamelyalarımızda oturup dinlenme ve çay içme imkanına sahipler. Hizmetleri yapıyoruz ama ilçe sakinlerimizden de parklarımıza ve eserlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Halkımızla beraber bu güzel ortamları koruyacağımıza inanıyoruz” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA