Perinçek Çukurova’daydı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Perinçek Çukurova’daydı

 

Vatan Partisi kongresinde oybirliğiyle Cumhurbaşkanı adayı seçilen Doğu Perinçek ilk yurt gezisini bereketli topraklar olan Çukurova’ya yaptı.

Cumartesi günü Adana’da konferans veren Perinçek akşam yemeğine de katıldı. Vatan Partisi Merkez karar kurulu üyesi ve Genel başkan yardımcısı, aynı zamanda Perinçek’in eşi olan Şule Perinçek de geziye eşlik etti.

TEMİZ TOPLUMA ÖRNEKSİNİZ

Pazar günü Mersin’e hareket eden Perinçek’in ilk durağı Kanal 33 televizyonu oldu. Televizyonun önünde Mersin Temiz Toplum Derneği başkanı Mustafa Müdderisoğlu ve üyeleri Perinçek’i karşıladılar. Beraberinde getirdikleri Temiz Toplum gömleğini hediye ettiler. Müdderisoğlu burada yaptığı konuşmada “Türk milletini, Ermeni soykırımı yalanıyla yargılamaya çalışan şımarık Avrupalıyı yargıladığınız için, Ermeni soy kırımı yalanını bitirdiğiniz için sizinle gurur duyuyoruz. Siz bizim için bir Lozan kahramanısınız. Sizi diğer birçok liderden ayırıyoruz. Siz eğriye eğri doğruya doğru diyen temiz toplum önderi ve liderisiniz.” Dedi.

Kanal 33 te bir saatlik programa katılan Perinçek Fatih Alkar’ın sorularını yanıtladı.Bu arada aynı saatte Kent radyo programına katılan Şule Perinçek Aydın Kösel ve Mustafa Müdderisoğlu’nun sorularını cevaplandırdı.

VATAN ŞAVAŞINDAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Televizyon programından sonra konferans salonuna geçen Perinçek’i yüzlerce Mersinli “Cumhurbaşkanı Perinçek” “Öncü Cesur Doğu Perinçek” sloganıyla karşıladı.Tıka basa dolu olan salonda gençlerin yoğunluğu dikkat çekti.Bir çok siyasi parti ve kitle örgütü temsilcisinin de arasında bulunduğu topluluğa seslenen Perinçek “Vatan savaşından zaferle çıkacağız, milletimizi birleştireceğiz , iç cephedeki bozgunluğa izin vermeyeceğiz, Üretim ekonomisini kuracağız, Komşularımızla birleşeceğiz, aydınlanmada taviz vermeyeceğiz” diyerek Vatan Partisinin şimdiye kadar gerçekleştirdiği başarıları tek tek anlattı.S unumunu tamamlayan Perinçek’ onlarca soru soruldu. Perinçek soruları tek tek cevaplandırdı.Burada kitaplarını imzalayan Perinçek yemek salonuna geçti.

ZAFER İÇİN YEDİ KATLI PASTA

Yoğun ilginin olduğu yemekte Perinçek “Size bir yemek konuşması mı yoksa Vatan Şavaşı konuşması mı Yapayım” diye sorunca “Vatan Savaşı” sesleri yükseldi. Perinçek Vatan savaşının ne olduğunu, nasıl kazanılacağını, haklı savaş haksız savaşın ne olduğunu uzun uzun anlalttı. Ve oradaki herkesi görev almaya davet etti. Katılımcıların büyük kısmı Perinçeklerle hatıra fotoğrafı çekmek için sıraya girdi. Daha sonra Vatan savaşının başarısı için yedi katlı pasta kesildi. Onuncu yıl marşı eşliğinde Mehmetciğe selam gönderildi.

Yusuf Çelik-mersin



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA