Mersin Barosu 2.Dönem Staj Eğitim Programı Başladı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Mersin Barosu 2.Dönem Staj Eğitim Programı Başladı

 

Mersin Barosu Eğitim Hizmetleri Birimi tarafında düzenlenen ‘İkinci Dönem Staj Eğitimi Programı’nın açılışı yapıldı. Mersin Baro Başkanı Av. Ali Er, “Baromuzun kapısı tüm meslektaşlarımıza her zaman açıktır. Stajyer avukat yetiştirmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Birimleri 16. katta gerçekleşen programın açılışına, Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Staj Kurulu Başkanı ve Mersin Barosu Başkan Yrd. Av. Gazi Özdemir, staj kurulu üyeleri Av. Ruken Fatoş Dağlı ve Av. Ayşe Günar, avukatlar ile Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Mersin Baro Başkanı Av. Ali Er, stajyer avukatlara alanında uzman avukatlar tarafından eğitimler verildiğini söyleyerek, “Mersin Barosu olarak, meslektaşlarımızı ve avukatlık mesleğini geliştirmek için, sürekli değişen yasalar karşısında meslektaşlarımızın kendilerini yenileyebilmelerine olanak sağlamak için, her türlü çabayı gösteriyoruz ” ifadesini kullandı.

ER: “STAJYER AVUKAT YETİŞTİRMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

Gelecekte başarılı avukat olabilmek için staj döneminin çok önemli olduğuna vurgu yapan Baro Bşk. Er, “Staj eğitimleri uygulamalı olduğu için çok verimlidir. Bu nedenle dersleri aksatmadan stajınızı tamamlamaya özen gösterin. Baromuzun kapısı hepinize her zaman açıktır. Stajyer avukat yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Tüm stajyer avukatlarımıza eğitim sürecinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra stajyerlere mesleki bilgiler vererek tavsiyelerde bulunan Mersin Barosu Staj Kurulu Başkanı Av. Gazi Özdemir, stajyer avukatların staj yönetmeliği çerçevesinde stajlarını tamamlamalarını söyledi. Stajyer avukatların en büyük sorununun, staj yapacak avukatlık bürosu olduğunu belirten Av. Gazi Özdemir, bu konuda kendilerine başvurdukları takdirde gerekli desteği vereceklerinin bilgisini verdi.

ÖZDEMİR: “AVUKAT HAKLARI MERKEZİMİZ HER ZAMAN AVUKATLARIMIZIN YANINDADIR”

Tüm avukatların Avukatlık Yasası’nı okuyup çok iyi bilmeleri gerektiğine vurgu yapan Av. Gazi Özdemir, “Tüm stajyer avukatlarımız Avukatlık Yasası’na tabidir. Tüm avukatlarımız haklarını ve yükümlülüklerini bilmeleri için Avukatlık Yasası’nı çok iyi bilmeleri gerekir. Avukatlarımız görevlerini yaparken uğradıkları her türlü haksızlıklarda, Mersin Barosu Avukat Hakları Merkezi’ne başvurdukları takdirde her zaman kendilerine destek olunacaktır. Tüm stajyer avukatlarımıza, staj eğitim döneminde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA