Başkan Pamuk Afrin Gazisini ziyaret etti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Pamuk Afrin Gazisini ziyaret etti

 

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, ’Zeytin Dalı Harekatı’ sırasında yaralanarak gazi olan ve GATA’da gördüğü 20 günlük tedavinin ardından taburcu olan Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor’u evinde ziyaret etti.

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Kalaycıoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette, gazi asker Akçor ve ailesiyle bir araya gelen Pamuk, geçmiş olsun dileklerini iletti. “Canını bile esirgemeden vatan için çarpışan siz kahramanlara, bu vatan toprakları ve millet çok şey borçludur” diyen Pamuk, “Milletimizin hayır duaları daima sizlerledir. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Gösterdiğiniz bu kararlılık karşısında hiç kimse direnemez. Vatan için canını ortaya koyan, vatanın huzuru, güvenliği ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizin ve siz gazilerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini de canı gönülden paylaşıyoruz” dedi.

“Tek isteğim arkadaşlarımın yanında olmak”

Ziyaretleri nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanına teşekkür eden Afrin Gazisi Piyade Komando Uzman Çavuş Alican Akçor ise sağlık durumu hakkında bilgi verdi, yaralandığı çatışma gününde yaşadıklarını anlattı. Tek düşüncesinin, Afrin’de çatışma bölgesindeki silah arkadaşları olduğunu dile getiren Akçor, şu an silah arkadaşlarının arasında olmayı çok istediğini ifade etti. Akçor, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin Afrin bölgesinde bulunan terör unsurlarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı sırasında ağır yaralanmış, ilk olarak Kilis’te, daha sonra ise Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 gün boyunca tedavi görmüştü.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA