MERSİN BİZİMLE GÜLECEK! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MERSİN BİZİMLE GÜLECEK!

 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İstemihan Talay, İmece gazetesini ziyaret etti

İMECE GAZETESİ’Nİ ZİYARET EDEN İSTEMİHAN TALAY "

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı ve Kültür eski Bakanı M. İstemihan Talay, İmece Gazetesini ziyaret etti. 

Talay, CHP’nin 2019 seçimlerinde Mersin’in seçimlerde şanlı bir şekilde çıkacaklarına inandıklarını belirterek; "Polemiklerden ve  gıybetlerden vazgeçilmeli, partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalıyız.2019 genel ve yerel seçimlerinin hassasiyeti ve önemi kavranmalıdır. Siyasi tecrübesi ve bilinci olarak iddia ediyorum ki eğer seçimlere birlik, beraberlik içerisinde girmeyi başarırsak yüzde 60'ın üzerinde ki oyla yerel ve genel iktidarı alırız" dedi.

 MERSİN BİZİMLE GÜLECEK!
 Eski bakanlardan İstemihan Talay ve beraberindekiler, SRS Medya Group ve Mer-Koç Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Koç’u ve  İmece Gazetesi'ni ziyaret etti. Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu ziyarette, eski bakan Talay,Mersin’in seçimlerde yüzde 60’ın üzerinde oy oranı ile galip çıkacaklarına inandıklarını belirtti. Talay,” Önemli olan kendi işimize odaklanmak. CHP’nin Mersin’de  2019 yerel seçimlerde şanlı bir şekilde çıkacaklarına inanıyorum. Mersin kentinin ve halkının layık olduğu  hizmetleri verebilmek için yerel iktidarı istiyoruz. Tecrübeli ve güçlü kadrolarımızla birlikte Mersin'in siyasi, sosyal ve kültürel atmosferini değiştirip, Mersinimizi daha çağdaş daha huzurlu ve daha iyi yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Esnafımızın yüzü bizimle gülecek. Köylümüzün kentlimizin yüzü bizimle gülecek.” dedi. 

GENEL BAŞKANIMIZ MERSİN'İ AVUCUNUN İÇİ GİBİ BİLİR! 
Mersin’in tüm diğer partililer içinde önemi bir kent olduğunu vurgulayan Talay, “Genel Başkanımız Türkiye’yi ve Mersin’i avucunun içi gibi bilir. Aynı zamanda buradaki yapıları ve diğer partilerin durumunu da biliyor. Geçen seçimlerde koskoca büyükşehiri kaybettik. Şu an yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Bu yönden büyükşehir belediyeye aday olan kişinin ölçülü olması lazım. Belirlenecek adayın sürpriz aday olacağını sanmıyorum. Genel başkan sürpriz ve kimsenin istemediği bir adayı çıkartmaz” diyerek konuştu. CHP Genel Başkan Başdanışmanı Talay ile  iş adamı Sinan Koç ve beraberindekilerle kent gündemine ilişkin görüş alış verişinde bulunmasının ardından günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA