Genç: Amatör Spor Kulüplerine Desteğimiz Devam Ediyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Genç: Amatör Spor Kulüplerine Desteğimiz Devam Ediyor

 

Yenişehir Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine destek olmaya devam ediyor.

Mersin İhtisas Spor Kulübü Antrenörü ve Sporcuları Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Mersin İhtisas Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Subaşı:” 2005 ile 2014 yılları arasında değişik kulüplerde ve okul bahçelerinde, asfalt üzerinde, yağmurda, çamurda çalışarak okul müsabakalarında 1. Veya 2. Olarak Mersin ilini temsil ettik. 2014 yılında Yenişehir Belediyesi Özgecan Gençlik Merkezinin açılması ile kulübümüzü kurduk. Çalışmalarımızı burada sürdürerek müsabakalara katılmaya başladık.
2014 ile 2018 yılları arasında katıldığımız 11 turnuvada 5 defa 1.'lik 3 defa 2.'lik 3 defa 3.'lük aldık. 2015 yılında Türkiye yarı finali, 2017 yılında Türkiye finali oynadık. 2018 yılında Mersin de ve bölgede şampiyon olarak 2. lige çıkmaya hak kazandık. Önümüzdeki yıl Mersin’i 2. ligde temsil edeceğiz. Bunların hepsini sizin yaptığınız ve hizmete açtığınız tesisler sayesinde başardık. Bize sürekli destek veren Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'e hem kendim hem sporcularım hem de velilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; “Yenişehir Belediyesi olarak ilçe sınırlarımız içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine  destek olmaktan son derece mutluyuz.
Ayrıca çocuklarımızın  spor yapmalarına olanak sağlamak, bununla birlikte sağlıklı, mutlu bireyler olarak yaşam kalitelerini arttırmak en büyük hedefimizdir. Yenişehir Belediyesi, daha fazla spor alanları oluşturarak bundan sonra da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtaracak, spora teşvik edecek her türlü hizmetin sonuna kadar arkasında olacaktır. ”dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA