MERSİN BAROSU STAJYER AVUKATLARA TANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MERSİN BAROSU STAJYER AVUKATLARA TANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ

 

Mersin Barosu Başkanlığı, stajyer avukatlara tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

Hayata geçirmiş oldukları Mersin Barosu Avukat Ofisleri Projesi ve yeni açmış oldukları kütüphane hakkında stajyer avukatlara bilgiler veren Baro Başkanı Er, “Meslektaşlarımızın karşısına yepyeni projelerle çıkacağız” dedi.

Mersin Barosu tarafından stajyer avukatların tanışması ve kaynaşması amacıyla bir cafe-resturantta düzenlenen kahvaltıda, Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Başkan Yardımcısı Av. Gazi Özdemir, Genel Sekreter Av. Hakkı Eren Mülayim, yönetim kurulu üyesi Av. Ece Kovan Demirtaş, komisyon ve merkez başkanları ve avukatlar, stajyer avukatlarla bir araya geldi.

Mersin Barosu olarak düzenlemiş oldukları kahvaltıda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, stajyer avukatlardan, staj dönemine ilişkin eğitimlerle ilgili düşüncelerini, gelecekteki beklentilerini ve taleplerini yazılı olarak zarfa koyup kendilerine iletmelerini söyleyerek, “Beklentilerinizi sözlü olarak yeterince rahat bir şekilde dile getiremediğinizi düşünerek, isteklerinizin ya da varsa sorunlarınızın yazılı olarak bizlere ulaşmasının çok daha doğru ve sağlıklı olacağını düşünüyorum. Stajyer avukatlarımız bu şekilde kendilerini daha rahat ifade edeceklerdir. Kağıda döküp bize iletmiş olduğunuz beklentilerinizi ve sorunlarınızı kendimizce not alıp, o konuda taleplerinizi karşılama yoluna gideceğiz. Beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamak, en önemli görevimizdir” dedi.

“KARŞINIZA YEPYENİ PROJELERLE ÇIKACAĞIZ”

Mersin Barosu bünyesinde 27 komisyon bulunduğunu, stajyer avukatlara ilgi duydukları alandaki komisyonlarda mutlaka görev almalarını tavsiye eden Baro Bşk. Er,  “Komisyonlarımız çok aktif bir şekilde çalışıyor, güzel aktiviteler yapıyor. Mutlaka her stajyer avukatımızın ilgi duyduğu bir alan vardır. Sizler de komisyonlarda görev almaya gayret edin” diye konuştu.

Hayata geçirmiş oldukları Mersin Barosu Avukat Ofisleri Projesi ve yeni açmış oldukları kütüphane hakkında da stajyer avukatlara bilgiler veren Baro Başkanı Er, “Genç meslektaşlarımız için ağırlıklı olmak kaydıyla, avukat ofisleri açtık. Meslek hayatına resmi olarak adım attığınız zaman mutlaka bu projemizden yararlanın. Belirlenen şartlar size uygun ise mutlaka başvurunuzu yapın. Mersin Adliyesi 4. katta yeni açmış olduğumuz kütüphaneye günde yaklaşık 30 avukat gelerek çalışmalarını yapıyor. Bu rakam bizi çok mutlu ediyor, çünkü yeni açmış olduğumuz kütüphanemiz amaca hizmet ediyor. Yeni kütüphanemizden de mutlaka yararlanın” şeklinde konuştu.

“GECE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZA CMK ARACI TAHSİS ETTİK”

Mersin Barosu olarak, CMK’da gece görev yapan avukatlar için CMK aracı tahsis ettiklerinin bilgisini veren Baro Bşk. Er, “İleride CMK’da görev yapmak isteyecek olursanız, sağlamış olduğumuz CMK araçlarımızdan mutlaka yararlanın. Aracımız gece göreve gidecek olan meslektaşlarımızı evinden alıp, evine geri bırakıyor. Bu uygulamamız hem baromuzda, hem de Türkiye’de bir ilktir. Başka barolarda varsa bile ya paralıdır, ya da kiralık sistemi uygulanıyordur” ifadesini kullandı.

Mersin Barosu olarak meslektaşlarını mutlu etmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyleyen Baro Başkanı Er, “Bu kahvaltıyı, birlik ve dayanışmayı artırmak, stajyer meslektaşlarımızın birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak için düzenledik. Sizlerin karşısına yeni projelerle çıkacağız” dedi.

Daha sonra Baro Başkanı Er, günün anısına stajyer avukatlara üzerinde isimlerinin yazılı olduğu kalem ve kartvizit kutusu hediye etti.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA