Erdemli Belediyesi ‘Askıda Ekmek Var’ Projesi Başlattı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Erdemli Belediyesi ‘Askıda Ekmek Var’ Projesi Başlattı

 

Erdemli Belediyesi yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Erdemli Belediyesi öncülüğünde ekmek fırınları, bakkallar ve Erdemlili kardeşlerimizin destekleriyle hayat bulacak bir uygulama olan ‘Askıda Ekmek Var’ projesi başladı. ‘Askıda Ekmek Var’,  ‘Bir Ekmekte Sen Koy’ projesiyle hayırseverler ile yoksullar arasında yardım köprüsü kurulması hedeflenirken, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada; ‘Proje sayesinde Erdemli’de aç kimse kalmayacak’ diyerek hayırseverlerin, ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden de onlarla ekmeklerini paylaşacağını ifade etti.

Erdemli’de belediyenin fırıncıların ve vatandaşların desteğiyle, ihtiyaç sahipleri için ‘Askıda Ekmek Var’ projesi hayata geçirildi. İhtiyaç sahibi aileler, askıdaki ekmeklerden ücretsiz alabilecek. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle ihtiyaçlarını zikredemeyen birçok ihtiyaç sahibi ailelerin gönül rahatlığıyla evlerine ekmeklerini götürebileceğini söyledi.

BU PROJE İLE ERDEMLİ’DE İNŞALLAH AÇ İNSAN UYUMAYACAK

Yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlatarak, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olduklarını söyleyen ve projenin başlamasıyla gazetecilerle uygulamayı yerinde takip eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘’Fırınlar ve bakkalların önünde ‘Askıda Ekmek Var’ yazısını gördüğünüzde bir ekmekte siz koyun.  Bu faaliyetimiz ile birlikte vatandaşlarımız fırınlardan bakkallardan ekmek temin etmek için geldiğinde kendi evine ekmek ihtiyacını giderirken fakir fukara için de ‘Askıda Ekmek Var’ projesine katkı sunacaklar. Bu projemiz Erdemli’de ciddi bir eksikliği de gidermiş olacak. Biz belediye olarak ufak zaruret içerisinde olan herkese yardım ediyoruz ve hizmetine koşuyoruz. Ola ki; ilçemizde vatandaşlarımızdan meramlarını anlatamayan sıkıntısını bize zikredemeyen insanlarımız varsa ‘Askıda Ekmek Var’ projesi sayesinde dile getirmeden gönül rahatlığıyla ekmeklerini alabilirler’’ ifadelerini kullandı.

TOLLU: BİR EKMEKTE SEN KOY

Gazetecilere yaptığı açıklamada, Erdemli’de fırın ve bakkalların önüne proje kapsamında askı konulduğunu anlatan Mükerrem Tollu, ‘’Durumu iyi vatandaşların askıya koydukları ekmeklerin, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması sağlanıyor. Projemiz sayesinde aç vatandaşımız kalmayacak ve tüm hayırseverlerimiz destek verecektir’’ diye konuştu. Tüm hayırseverleri ihtiyaç sahipleri için  ‘bir ekmekte sen koy’ sloganıyla yardımda bulunmaya çağıran Başkan Tollu, ‘’Şayet bu kentte aç insan uyuyorsa bunun vebali gerçekten bizdedir. Biz bu vebalden kurtulmak adına belediyemiz ve vatandaşlarımızın önderliğinde ihtiyaç sahipleri için ‘Askıda Ekmek Var’ projesi başlattık. Bu projemiz sayesinde Erdemli’de aç-açıkta kimse kalmayacak. Kalmaması için ciddi bir gayretin içinde olmayı sürdüreceğiz. Projemiz kapsamında fırınların ve bakkalların önüne koyduğumuz askıda eğer ekmek varsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ekmeği herhangi bir ücret ödemeden alabilecek. Bu projemizle birlikte insanlarımızın tek amacı Allah rızasını kazanmak hem de yoksulların onurunu kırmadan yapmış oldukları bir yardımlaşma örneğidir’’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA