Toroslar Meclisi, Encümen ve Komisyon Üyelerini Seçti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Toroslar Meclisi, Encümen ve Komisyon Üyelerini Seçti

 

Toroslar Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı yaptı.

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİNİ SEÇTİ

Toroslar Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı yaptı.
Belediye Meclis Salonu’nda, Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında yapılan toplantı, bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak, oy birliğiyle kabul edilmesiyle başladı. Ardından gündemin diğer maddelerine geçildi.
Toplantıda; Encümen, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Gençlik ve Spor, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler, Tarım, Orman ve Hayvancılık ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonlarının üyelerinin seçimi yapıldı.
Gizli oy açık tasnif usulü ile yapılan oylama sonucunda yapılacak ilk mahalli idareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere Encümen Üyeliklerine; Ömer Bilgin, Mehmet Tan ve İbrahim Kaya seçildi.
Toplantı, yapılacak ilk mahalli idareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere ihtisas Komisyonlarına 5’er üyenin belirlenmesiyle devam etti.  Buna göre; Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine; Mustafa Yavuz, Ömer Bilgin, Aziz Mil, Yakup Bilir, Mehmet Tan, İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyeliklerine; Haluk Mutluay, Atila Parlak, Bilal Candan, Ramazan Topal, Yakup Bilir, Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeliklerine; Salih Özkan, Ahmet Kılıç, Mehmet Çivi, Salih  Baysal, Şükrü Güven, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliklerine; Abdullah Yılmaz, Salih Özkan, Hamit Ayhan, Ali Rıza Aydın, Serpil Mersin, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliklerine; Hikmet Koç, Atila Parlak, Mustafa Çakır, Salih Baysal, Aziz Mil, Tarım, Orman ve Hayvancılık İşleri Komisyonu Üyeliklerine; Ergün Özdemir, Mehmet Çivi, Ahmet Kılıç, İsmet Hasancaoğlu, Bilal Candan, Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu Üyeliklerine; Serpil Mersin, Talat Tutkun, Mehmet Göğen, Avni Atmaca, İbrahim Kaya seçildiler.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen gündem maddeleri ile Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların da görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Mayıs/2018 ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün,  2 Mayıs Çarşamba Günü saat: 14.00 olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Toroslar Belediyesi’nin 2017 mali yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerini içeren denetim raporu okunarak meclisin bilgisine sunulurken, toplantıda ayrıca, Toroslar Belediyesi’nin 01/01/2017-31/12/2017 dönemini kapsayan faaliyet raporu da görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
Temenni ve öneriler bölümünde söz alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, hizmette 14’üncü  yılı tamamladıklarını ve göreve geldikleri ilk günden itibaren canla, başla Toroslar’ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirdiklerini belirterek, bu faaliyetlerinde emeği olan ve katkı sunan Belediye Meclis Üyeleri ile tüm personeline teşekkür etti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA