Eğitimcilerden Başkan Pamuk’a Teşekkür Ziyareti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Eğitimcilerden Başkan Pamuk’a Teşekkür Ziyareti

 

Akdeniz’de 63 okulun her türlü bakım, onarım, yenileme ve çevre düzenleme çalışmasını gerçekleştirildi

* Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’u makamında ziyaret eden Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Şimşek, eğitime desteği, okulların bakım-onarımına ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni binasına katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışan Akdeniz Belediyesi’nin, çocuk ve gençlerin eğitim süreçlerinin yanı sıra, ilçe sınırlarında bulunan eğitim ve öğretim kurumlarının fiziki koşullarının iyileştirilmesine yönelik hizmet ve çalışmaları artarak devam ediyor. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüklerine bağlı teknik ekipler tarafından ilçe sınırları içinde yürütülen yoğun ve aralıksız hizmetler sayesinde, Akdeniz’de toplam 63 okulun bakım, onarım, yenileme, boya-badana, peyzaj düzenleme ve temizlik çalışması gerçekleştirildi. 

Akdeniz’de el değmedik okul kalmayacak
Çalışmalar kapsamında, bazı okullarda çevre ve yol düzenlemesi yapılırken, kimi okulların koruma duvarı ve bordürleri yenilendi, bazı okulların da duvarlarına tel montajı çekilip, korkulukları tamir edildi. Akdeniz’de el değmedik okul bırakmayan ekipler, bazı okullarda Atatürk büstleri ve Bayrak gönderlerinin yanı sıra okul mescitlerini de yenilerken, ihtiyaç duyan kimi okulun bahçesine basketbol potası montajı yaptı, okul avlularını betonla kapladı, çeşme ve tuvaletleri yeniledi. Akdeniz’de 63 okulda ihtiyaç duyulan hizmet ve çalışmaları sunan teknik ekipler, okulların bahçesi ve çevresinin kaldırım ve kilit taşlarını yeniledi. Ekipler, kırsal mahallelerde yer alan bazı okullara çocuk oyun grupları da kurarak, okul bahçelerini çocuk oyun parkına çevirdi. 

Başkan Pamuk’a teşekkür ziyareti
Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Şimşek, beraberinde ilçe şube müdürleri ile birlikte Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’u makamında ziyaret ettiler. Şimşek; eğitim süreci ve eğitim kurumlarına,  yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binasına katkılarından dolayı Başkan Pamuk’a teşekkür etti. Ziyarette Âdem Şimşek ve beraberindeki heyet, üzerinde Hazreti Muhammed (S.A.V.’in) isminin yazılı olduğu bir duvar tablosunu da Başkan Pamuk’a hediye etti. 

Başkan Pamuk, “Akdeniz’de el değmedik okul bırakmayacağız”
Ziyaretleri ve hediyelerinden ötürü Âdem Şimşek ve şube müdürlerine teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, eğitim ve öğretime özel bir önem verdiklerinin altını çizdi. Eğitim ortamının, öğrencilerin başarısında çok önemli bir etken olduğunu da vurgulayan Başkan Pamuk; “Çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, onlara daha nezih, temiz ve düzenli bir eğitim-öğretim ortamı hazırlayıp, eğitimde çıtamızın yükselmesini sağlamak hepimizin en önemli görevidir. Akdeniz Belediyesi olarak, çocuklarımızın, sağlıklı ortamda eğitim alabilmeleri amacıyla el değmedik okul bırakmayacağız. Eğitim yuvalarına yönelik hizmet ve desteğimiz, belediyemizin imkânları ölçüsünde ve kesintisiz bir şekilde devam edecektir” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA