Talay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını Kutladı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Talay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını Kutladı

 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a. Adayı M. İstemihan Talay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98.’nci yıl dönümünü kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98’nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan İstemihan Talay, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu, Cumhuriyet tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. 23 Nisan 1920'de Ankara'da toplanan ilk Meclis her anı unutulmaz kahramanlıklarla dolu Kurtuluş Savaşı destanının yazılmasına öncülük etmiştir.” Diyerek, mesajında şu görüşlere yer verdi: 

“98 yıl önce kurulan Büyük Millet Meclisi’mizin değişmez tek ilkesi, Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir. Yıkık ve yoksul bir coğrafyadan bir büyük vatan ve ulus yaratan bu Gazi Meclistir. Ulusal egemenlik, ancak ulusal kimliğin güçlü tutulması ile sürekli olabilir. Türkiye Büyük Millet Meclisi; demokrasi deneyimi ve siyasal birikimi ile her zaman ortak hedeflere ulaşabilme konusunda ulusumuzun umudu olmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuyla ulusumuz çağdaş dünyaya kapılarını ardına kadar açmıştır. Bu inançla yetişen yeni kuşaklar, genç ve dinamik bilinçli Türk çocukları, ağabeylerinin, atalarının bıraktığı her mirasa yürekten bağlı olarak yaşatacak bilince erişmiştir. Ulu Önderimiz Mustafa kemal Atatürk'ün tespit ettiği gibi çağdaş Türkiye, sonsuza dek çocuklarımızın omuzlarında yükselecektir. Onun için bu bayramın gerçek sahipleri çocuklarımızdır. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisini açarak Kurtuluş Savaşı destanını yazan, başta Türkiye Cumhuriyetini kuran büyük önder Atatürk'ü, onun silah arkadaşlarını, ilk mecliste görev yapmış millet temsilcilerini ve tüm ulusal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98.’nci yıldönümünde saygıdeğer Mersinli hemşehrilerimizin ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar; bu bayramın gerçek sahibi çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle sevgilerimi sunarım.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA