Turgay Demirtaş MGC Başkanlığı’na aday | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Turgay Demirtaş MGC Başkanlığı’na aday

 

CEMİYETİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ

Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC), 5 Mayıs’ta Olağan Kongre’ye gidiyor. Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Demirtaş’ın Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısına çok sayıda gazeteci de destek verdi. 
Sözlerine 5 Mayıs’ta yapılacak olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda başkanlık yarışı içinde ‘ben de varım’” diyerek başlayan Demirtaş, mevcut Başkan Ahmet Ünal’a da kuruma verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti. Demirtaş, ayrıca yaşamını yitiren gazetecileri de andı.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulunda yarışacak diğer adaylara da başarı dileyen Demirtaş, “Bu demokratik mücadeledeki diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Yeni bir yol haritası çizerek, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımak için bugün karşınızdayım” dedi.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni kendi ayakları üzerinde duran, mesleğin itibarına yaraşır, hak ettiği yere getirmek için elinden gelenin daha fazlasını yapmak için meslektaşlarından sorumluluk isteyen Demirtaş, şunları dile getirdi:

ÇÖZÜMÜ DIŞARIDA DEĞİL KENDİ İÇİMİZDE ARAYARAK BULACAĞIZ
“Cemiyetimizi şehirle bütünleşen kentimizin tüm dinamiklerini yanına alan bir yapı haline getirerek dik duruşlu olan her zümreye eşit mesafede yaklaşan bir örgüt olması için çaba sarf etmeyi başlıca görevlerim arasında sayıyorum.
Sizde takdir edersiniz ki bir meslek örgütü olan cemiyetimiz, ticari kazanç sağlanan bir yapı değildir. Ancak kendi giderlerini karşılayan, çeşitli fonlarla kendisine destek arayan birçok proje ile çok çeşitli konularda ivme kazanan bir yapı neden olmasın?
Bunun için de gereken neyse kısa vadede yapacağımı ifade etmek isterim.
Şüphesiz tüm sorunların farkındayız. Çözümü dışarıda değil kendi içimizde arayarak bulacağız. Bizim yönetimimizde olsun ya da olmasın. Tüm üye gazeteci arkadaşlarımla cemiyeti hep beraber yöneteceğiz. Eksikliklerimizi beraber tamamlayacağız. Başarıya hep birlikte ulaşacağız.
Merkez’de ve ilçelerimizde görev yapan tüm basın emekçilerinin her platformda gölgesi olacağıma söz verir, üzerime düşeni yapmak için adım attığım bu yolda desteklerinizi beklerim.
Bu manada tekrar; Mersin Gazeteciler Cemiyeti başkan adaylığımı duyurur. Sizlere ve Mersin kamuoyuna sevgi ve saygılarımı sunarım.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA