BU 2017 YILI 1 MAYISI’NDA İSTİKLAL SAVAŞI GÜNLERİNDEYİZ! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
BU 2017 YILI 1 MAYISI’NDA İSTİKLAL SAVAŞI GÜNLERİNDEYİZ!

 

2017 yılı 1 MAYIS gününde paylaştığım bir yazıyı yeniden paylaşıyorum. Bu geçtiğimiz bir yıl içinde AKP yönetiminin gel gitlerine rağmen TÜRK İSTİKLAL SAVAŞI ABD emperyalizmine ve kara gücü PKK/PYD/HDP ile kripto örgütü FETÖ’ye karşı devam ediyor. Türk Milleti, Türk Silahlı Kuvvetleri ve anti-emperyalist direniş ruhu, kuvayı milliye tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye hedefine ulaşacak ve ATATÜRK’ün hedeflediği devrimleri arasız olarak gerçekleştirecektir. Buna inancım tamdı

Av.İzzet Uludağ'ın Kaleminden

BU 2017 YILI 1 MAYISI'NDA İSTİKLAL SAVAŞI GÜNLERİNDEYİZ!

Artık bugün itibari ile ABD, kara gücü PKK/PYD, IŞİD ve devletimiz içinde gizli örgütlenen, 15 Temmuz 2016'da darbe girişiminde bulunan FETÖ ele ele vererek Suriye'nin kuzeyinden tankıyla topuyla TÜRKİYE sınırına dayanmıştır.

Tehlike açıktır ve bu seytanī güçler, BÜYÜK KÜRDİSTAN'ı gösteren, bölünmüş parçalanmış TÜRKİYE, IRAK ve SURİYE haritalarıyla ne yapmak istediklerini açıkça ilan ederek kapımıza kadar ilerlemiş ve bölgede yarattıkları cehennemin ateşi, ortalığı daha da ısıtmaya başlamıştır.

EGE'de 15 adamız ve 152 adacığımız gözlerimizin önünde uluslararası hukuk açıkça çiğnenerek her geçen gün YUNANİSTAN tarafından neredeyse yeniden işgal edilmektedir. Bu adalar, yine uluslararası hukuka ve LOZAN Antlaşmasına aykırı olarak silahlandırılmakta, bu adalara milis güçleri yerleştirilmektedir.

KIBRIS, bu karanlık durumdan yararlanılarak yeniden ENOSİS hayata geçirilerek, KIBRIS TÜRKÜ'NÜN adada yaşayamayacağı, barınamayacağı bir coğrafyaya açıkça dönüştürülmektedir. KIBRIS'ın EGE'deki adalarımız gibi YUNANİSTAN'a fiilen ve resmen bağlanması planları dahilindedir.

TEHLİKE BÜYÜKTÜR!

Bu 3 taraftan jeopolitik olarak kuşatılmış olduğumuz bir durumda ülkemizde iç çekişmelerin aynen 1919 yılında olduğu gibi en alt düzeye indirilmesi, esas dikkatimizi ve odaklanmamızı ABD VE İSRAİL'den ve diğer dostlarından gelecek olan bu yoğunlaşmış dağıtıcı ve bölücü saldırıya çevirmemiz en acil tarihi bir görevdir. .

Bu nedenle hükumeti, muhalefeti, iş adamlarını, emekçiler, işçiler başta olmak üzere her kesimden yurttaşımızı bu açık tehlikeye karşı öncelikle uyanık olmaya ve iş işten geçmeden önlem almaya çağırıyoruz.

BÜTÜN TÜRK MİLLETİ OLARAK BUGÜNKÜ ACİL GÖREVİMİZ :

Kenetlenmek, başta ABD VE İSRAİL olmak üzere PKK/PYD ve FETÖ vb terör örgütlerine ve ülkenin bir karış toprağına göz diken her güce karşı birleşmektir.

Her alanda Türk Milli Devleti'nin ve Türk Milleti'nin hayati çıkarlarını ön planda tutarak, bölgemize ve ülkemize dayatılan bu belaları komşu ülke ve devletleriyle en sıkı biçimde, hiç bir ön koşul öne sürmeden bir araya gelmektir.

Ancak bu yolla bizi, IRAK ve SURİYE'yi bölmek ve her ülkede çok sayıda etnik veya mezhebe dayalı devletçik kurmak isteyen ABD/İSRAİL ve kara güçlerine direnebilir, toprak bütünlüğümüzü sağlayabiliriz.

Bu şer güçlerini, hayatımızdan ve bölgeden def etmenin biricik yolu da budur.

1968 gençliğinin şu sloganı hala kulaklarımda çınlamaktadır:

"Tanklarıyla, toplarıyla gelseler dahi, BAĞIMSIZ olacak Türk'ün ülkesi'".

KURTULUŞ BURADADIR.

Bize 2017 yılı 1 MAYIS emekçiler günü de bu görevi vermektedir.

Çünkü 1 MAYIS, öncelikle emekçinin bağımsız bir devlete ve üzerinde özgürce üretim yapıp huzur içinde yaşayacağı bir VATANa sahip olması için mücadele günüdür.

1 MAYIS ancak emperyalist kuşatmaya karşı mücadele içinde coşku ve anlam kazanacaktır.

KUTLU OLSUN!



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA