İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı “Yeni İl Başkanı”nı seçti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı “Yeni İl Başkanı”nı seçti

 

Dr. İbrahim Özel İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı görevinden Mersin Milletvekilliği Aday Adayı olmak için istifa etti.

Dr. İbrahim Özel İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı görevinden Mersin Milletvekilliği Aday Adayı olmak için istifa etti. Özel’in istifası üzerine Parti İl Yönetim Kurulu yeni İl Başkanı’nı seçmek üzere toplanarak, İl Başkanlığı için tek aday olan Servet Koca’yı, Parti’nin yeni İl Başkanı olarak seçti.

Seçim sonrası veda ve teşekkür konuşması yapan Dr. İbrahim Özel, “Yaklaşık beş aydır iyisiyle, kötüsüyle, güzellikleri ve zorluklarıyla İYİ Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve değerli İYİ Partililerimiz ile beraber çok güzel işler başardık. 26.04.2018 tarihinde Mersin Milletvekili aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Bugün itibariyle de yeni seçilen İl Başkanımız Servet Koca kardeşimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunar, her zaman her şekilde yanında duracağımı ve emrinde olacağımı beyan ederim. İYİ insanlar hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun, hepinize teşekkür ederim” dedi.

Yeni seçilen İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca ise, “Çok insan, çok hanımefendi, ne istediğini bilen, kimseden korkmayan, T.C. Devleti’nin, önce geçmişteki kazanımlarını geri getirmeye ve bundan sonra da Devleti yönetmeye talip olan Meral Akşener hanımefendinin başlamış olduğu yolculukta; korkmadan, cesurca, bulunduğu durumdan vazife çıkararak, yapacaklarımızın bilinciyle bugün bizler burada toplandık. Bizim bu cesaretimiz, bir araya gelişimiz, yapılmaz denilenleri yapmamız ve seçim için son 54 günlük süreçte de çoğalarak, artarak, birleşerek, inşallah 24 Haziran akşamı saat 17:00’den sonra alacağımız haberle bugüne kadar yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın neticesinde Türkiye değişecek. Bunda hepinizin emeği ve katkısı olacak. Geçmişte bu uğurda İl Başkanlığımızda görev alan arkadaşlarımıza, sizin huzurunda teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımızın varlıkları ve destekleriyle büyük bir iş başaracağımıza inanıyorum. Ailenizden, işinizden, eşinizden, dostlarınızdan uzak, maddi manevi çaba sarf ederek harcadığınız her türlü emek, güzel yüreğinizden akan her türlü olumlu düşünceler İl Başkanı olarak namusumdur. Sizlerin hiç birinizi mahcup edecek hiçbir olayın ve davranışın içinde bulunmayacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Şu anda aday adaylığını açıklayan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hepinize katılımınız, şahsıma vermiş olduğunuz destek ve güven için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA