Başkan Dinçer’le yeniden | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Dinçer’le yeniden

 

Hizmetin diğer adı yeniden iş başında

Temsil ettiği esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerinin çözümü konusunda gecesini gündüzüne katarak her kesimle dilaoğ kuran, kurulan dengeli ilişkilerin tüm sorunların çözümünde anahtar olduğunu gözler önüne seren Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birliğin 23. Olağan genel kurulunda üyelerinin büyük güveni ile dört yıllığına tekrar göreve getirildi.

Omuzlarındaki sorumluluğun farkında olduğuna vurgu yapan Başkan Dinçer, “Tek ihtiyacım sizlerin bana olan yürekten desteğidir. Bunu benden esirgemeyeceğinize gönülden inanıyorum. Ahi geleneğinden aldığımız güç ile temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine birlikte çözüm üretmek hepimizin boynumuzun borcudur” dedi.
TESK Genel Sekreteri Naci Sulkaran'ın Divan Başkanlığını yaptığı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın da katılım gösterdiği Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin genel kurulu, Başta Birlik Başkanı Talat Dinçer olmak üzere, oda başkanları ve yönetim kurulu üyesi delegelerin anlayışlı, sabırlı, nezaketten taviz vermeyen tavırları ve düzenli, seviyeli, kurallara uyulan işleyişi ile esnaf ve sanatkarların ülkemizin demokrasine kültürüne yaptığı büyük katkı olarak göze çarptı.

Büyükşehir Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen genel kurulda kullanılan 359 oyun tamamını alan Talat Dinçer Başkanlığındaki Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini 2022'ye kadar taşıyacak lider kadroda İsmet Erdoğan, Uçal Mavili, Veysel Sarı, Ömer Şahbudak, Mustafa Köç, Nihat Dağdelen, Erdoğan Yalçın ve Mustafa Güçyetmez yönetim kurulu; Ahmet Çetin, Hüseyin Karteper, Cumali Taş, Zeynel Nar ve Nail Uçak Denetim kurulu; Duran Şen, Abdulaziz Biricik, Doğan Gündüz, Yusuf Köğçe ve Ali Keskinaslan Disiplin kurulu olarak yer aldı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA