MGC SEÇİMİNDE DİZ BOYU USULSÜZLÜK! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
MGC SEÇİMİNDE DİZ BOYU USULSÜZLÜK!

 

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) başkanlığına Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş seçilirken seçimi 1 oyla kaybeden başkan adaylardan Fatih Şahin ve ekibi seçimlerde usulsüzlük yapıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Şahin, “Karar defterinde üyeliği işlenen bir arkadaşımız hazirun cetvelinde yer almadığı için oy kullanamadı. Hazirunda olan 3 arkadaşımızın yerlerine oy kullanılıp onların yerine imza attırıldı" dedi.

“GAZETECİ TÜCCAR DEĞİLDİR” 
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul Kongresi Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Cemiyet başkanlığına, Gazeteci Fatih Şahin, Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş ve Kadın Gazetesi Sahibi Zeliha Akkuş yarıştı.  

Kongrede meslektaşlarına seslenen Fatih Şahin, gazetecinin tüccar olmadığını gazetecinin halkı temsil ettiğini vurguladı. Şahin, “Gazeteci oturması, konuşması, diliyle örnek olur.  Maalesef gazeteciliğe artık fiyat taifesi çıkarttılar, 100 liralık gazeteci 300 liralık gazeteci gibi. Ben sizlere hiçbir şey vaat etmiyorum. Sadece onuruyla gazeteciye sahip çıkan bir cemiyet vaat ediyorum. Gerisi kendiliğinden gelir” dedi.

 “SANDIKTAN ÇIKAN OY SAYISI İLE İMZA SAYISI BİRBİRİNİ TUTMADI” 
Açıklamalarının ardından 232 üyenin oy kullandığı kongrede, kırmızı liste ile seçime giren Turgay Demirtaş 109 oy, sarı listeyle Gazeteci Fatih Şahin 108 oy, Kadın Gazetesi Sahibi Zeliha Akkuş 12 oy alırken 3 oy da geçersiz sayıldı. 1 oyla seçimi kaybeden Şahin ve ekibi seçimde usulsüzlük yaptıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. 

Şahin, “Karar defterinde üyeliği işlenen bir arkadaşımız hazirun cetvelinde yer almadığı için oy kullanamadı. Sandıktan çıkan oy sayısıyla imza sayısı birbirini tutmadı. Gazeteci olmayanların da üye yapılıp oy kullandırıldığı şüphesi var” dedi. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER ÇIĞ GİBİ! 
Gerçekleştirilen seçimde usulsüzlük iddiasına sosyal medyadan tepkiler gelmeye çığ gibi büyüdü. Kentteki birçok basın mensubu hesaplarında, “Hileyle, bir oyla yenildik bu bize ders oldu, oyunu bozduk, takkeyi düşürüp keli gösterdik bu da size dert olsun!” , “Bazen öyle kaybedersin ki kazanan kazandığına dahi sevinemez. Kaybeden daha da büyür. Tebrikler Fatih Şahin”  gibi paylaşımlarda bulundu.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA