Çamak: 24 Haziran’da Aday Değilim | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Çamak: 24 Haziran’da Aday Değilim

 

CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak

Sadece bir dönem için milletvekilliği görevinde bulunacağına dair parti tabanına ve Mersin kamuoyuna taahhütte bulunan CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, “Bu sözümün arkasındayım. 24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri sürecinde aday adayı değilim.” Diyerek sözünün arkasında durdu.

Abidin Yağmur

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, 24 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri sürecinde adaylık başvurusunda bulunmayacağını söyledi. Çamak, “Sayın Genel Başkanımız Mersin Milletvekili aday listesini yaparken bana da bir görev verirse elbette reddedemem. Ama kendim adaylık başvurusunda bulunmayacağım” dedi.

Haziran 2015 seçimleri öncesinde yapılan önseçimden birinci sırada çıkan ve aday listesinin ilk sırasında seçimlere katılan CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, geçtiğimiz ay yapılan il kongresinde parti tabanına ve Mersin kamuoyuna ‘sadece bir dönem milletvekilliği yapacağım, diğer seçimde aday olmayacağım’ taahhüdünde bulunmuştu.

Dr. Hüseyin Çamak, siyaset kulislerinde dönen ‘Çamak yeniden adaylık başvurusu yaptı’ şeklindeki söylentiler üzerine gazetemize özel açıklamalarda bulundu.CHP’ye uzun yıllar emek verdiğini hatırlatan Çamak, “2011 seçimlerinde milletvekili aday listelerinde yer aldım. En son Haziran 2015 ve Kasım 2015 seçimlerinde partimizin aday listesinin birinci sırasında yer alarak Mersin’i temsil etmek üzere parlamentoya gittim. Sadece CHP’nin değil, tüm Mersin’in milletvekili olma sorumluluğuyla hareket ettim. Bunu da başardığıma inanıyorum. Mersin’in sorunlarını gündeme getirmek, çözüm yolları üretmek adına verimli bir çalışma dönemi geçirdim” dedi.

Sadece bir dönem için milletvekilliği görevinde bulunacağına dair parti tabanına ve Mersin kamuoyuna taahhütte bulunduğunu belirten Hüseyin Çamak, “Bu sözümün arkasındayım. 24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri sürecinde aday adayı değilim. Şu ana kadar adaylık başvurusu yapmadım. Yapmayacağım da. Milletvekilliği yaptığım dönemde toplumun her kesiminin sesi olmaya çalıştım. Bu çabamız halk arasında karşılık buldu. Yeniden aday olmam yönünde ısrar eden geniş bir kesim var. Diğer yandan, aday olmayacağıma dair sözümü hatırlatıp aday olmamı istemeyenler var. Dediğim gibi, sözümün arkasındayım, adaylık başvurusu yapmayacağım” diye konuştu.

Mersin milletvekili aday listeleri belirlenirken Mersin’in sosyo ekonomik ve kültürel yapısının, siyasi dengelerin göz önüne alınması gerektiğini belirten Çamak, “Milletvekili aday listesini şekillendirecek olan makam ve parti organları belli. Sayın Genel Başkanımız Mersin Milletvekili aday listesini yaparken bana da bir görev verirse, Hüseyin Bey bu dönemde olmalısınız derse elbette reddedemem. Ama kendim adaylık başvurusunda bulunmayacağım” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA