MTSO’dan ilçelere ziyaret | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
MTSO’dan ilçelere ziyaret

 

Oda ve Borsa seçimlerinin tamamlanması sonrasında İlçe Odaları ziyaret eden Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis ve Yönetimi, kent ekonomisinin canlanması, güçlenmesi adına ilçelerle birlikte hareket etmek istiyor.

Meclis Başkanı Hamit İzol ziyaretler sonrasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, ilçelerin gelişimi için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi. 

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan başkanlığındaki Heyet, ilçe Odaları ziyaret etti. Başkanlara ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Sefa Çakır, Sayman Üye Cem Bucuge ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nedim İkanç ile Hacı Halil Kürek de eşlik etti. Tüm gün süren ziyaretlerde Anamur, Mut, Silifke ile Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle bir araya gelindi. İlçelerde ynı zamanda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz da ziyaret edildi.

Seçimler sonunda ilçe Odalarda Anamur TSO Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Torunoğlu, Mut TSO Başkanı Gürsel Aydın, Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar, Erdemli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sarı ile Meclis Başkanı Nihat Taner görevlerine devam ederken; Anamur TSO Meclis Başkanı Mehmet Yılmaz, Mut TSO Meclis Başkanı Nebiattin Ata ile Silifke TSO Meclis Başkanı Baki Uysal yeni seçilen isimler oldu. 

İzol: “Mersin’in önünü birlikte açacağız”
Ziyaretler sonrasında kısa bir değerlendirme yapan MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin’in sorunlarını bugünden sonra İlçe Odalarla birlikte değerlendireceklerini söyledi. İlçede yaşanan sorunların tüm kentin sorunu olduğunu vurgulayan İzol, “Yapacağımız görüşmelerde talepleri tespit ederek mümkün olduğunca üst makamlara taşıyıp konunun birlikte takipçisi olacağız” diye konuştu. Mersin’in ilçeleriyle bir bütün olduğunu dile getiren İzol, “Bu nedenle birlikte hareket etmemiz önemli ve bu birlikteliği sağladığımıza inanıyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de bunun en önemli göstergesi. Gerek Meclis Başkanları gerekse Yönetim Kurulu Başkanları ziyaretimizden memnun kaldı. Büyük moral olduğunu düşünüyorum. Sorunlarımızı birlikte tartışıp çözümlere de birlikte ulaşarak Mersin’in önünü birlikte açacağız” değerlendirmesini yaptı. 

Kızıltan: “Ortak projeler yürüteceğiz”
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise, Mersin’in ilçeleriyle bir bütün olduğunu ve Kent ekonomisinin ortak atılacak adımlarla daha da güçlenebileceğini vurguladı. İlçe Odalardan da ortak projeler yürütülmesi talepleri aldıklarını kaydeden Kızıltan, “İlçe Odalarımıza her türlü imkanımızı yönlendirerek elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 

Bugüne kadar başta tarım olmak üzere çeşitli konularda ortak projeler yürütüldüğünü hatırlatan Başkan Kızıltan, bundan sonrasında yine tarım, turizm ve sanayi yatırımları gibi bölgeyi ilgilendiren konularda ortak çalışmalar yapılabileceğini anlattı. Bunun hayırlı olsun ziyareti yanında ilk görüşme olduğunu da dile getiren Kızıltan, “Önümüzdeki günlerde sık sık bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Birlikte ortak toplantılar düzenleyerek yol haritamızı birlikte belirleyip hedeflerimiz doğrultusunda lobi çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz” değerlendirmemsini yaptı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA