Pamuk, şehit ve yetim aileleriyle buluştu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Pamuk, şehit ve yetim aileleriyle buluştu

 

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, şehit anneleri ve eşleri ile bir araya geldi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen buluşmaya, Başkan Pamuk’un yanı sıra, öğretmen eşi Sülün Pamuk, şehit ve yetim anneleri ile çocukları katıldı. Annelerin, ‘Anneler Günü’nü kutlayan Pamuk, şehit anneleri ile buluşmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi, annelerle sohbet ederek, onlara tek tek gül dağıttı. 

“Annelerimiz baş tacımız, en kıymetli varlıklarımız” 
Başkan Pamuk, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve kimi zaman duygusal anların yaşandığı buluşmada, şehit anneleri ile yakından ilgilendi, çocuklara hediyeler verdi. Şehit ve yetim anneleri, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Akdeniz Belediyesi’ne ve Başkan Pamuk’a teşekkür ettiler. Pamuk, annelere hitaben yaptığı konuşmada, “Anne diyince akla, fedakarlık ve sevgi gelir. Annelerimiz, bizim en kıymetli varlıklarımız. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere annelerimiz başımızın tacıdır. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Davetimizi kırmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. “Şehit annelerimizin hakkını ne yaparsak ödeyemeyiz” Şehit anneleri ile bir araya gelmekten büyük bir onur duyduğunu vurgulayan Başkan Pamuk, “Bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşıyorsak, bu ülkeyi ve topraklarını, kanlarıyla ve canlarıyla koruyan şehitlerimizin ve siz kıymetli şehit annelerimizin büyük fedakarlıklarıyla bu mümkündür. Sizler için ne yaparsak hakkınızı ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Bu nedenle hakkınızı bizlere helal edin. Gerek devlet, gerekse yerel yönetim olarak daima yanındayız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin" diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA