ÇİFTÇİYE SIKINTIDAN BAŞKA BİR ŞEY VERECEĞİNE İNANMIYORUM | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
ÇİFTÇİYE SIKINTIDAN BAŞKA BİR ŞEY VERECEĞİNE İNANMIYORUM

 

CHP Mersin Milletvekili Adayı Cengiz Gökçel, Tarsus’ta ilçe teşkilatıyla birlikte bir dizi ziyaret yaptı.

Mersin Ziraat Odası Başkanı iken CHP’den 1.sıradan aday gösterilen Cengiz Gökçel ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulundu. Çiftçilerin sorunlarına değinen Gökçel, “Özellikle tarım sektörü çok büyük sıkıntı yaşamakta. AKP’nin bundan böyle halka, çiftçiye sıkıntıdan başka bir şey vereceğine inanmıyorum” dedi.  

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, içlerinden birinin Milletvekili olacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bundan sonra çiftçinin sorununu bilen, toprağı, meyveyi, sebzeyi veya pazarlama sorunlarını yakından bilen biri, bizleri Meclis’te temsil edecek. Sayın Gökçel’in başarılı olacağına inanıyorum” dedi. 

Gökçel, “Milletvekili adayı olarak burada bulunmaktan çok mutluyum. Yıllarca Ali Ergezer ile bölgemizde tarımda ve üretimde yaşanan sıkıntıların ortadan kalkmasıyla alakalı çözüm bulma adına çaba sarf ettik. Tabi sonuç noktasında gerekli olan kazanımları elde edemedik. Üzülerek belirtmeliyim ki kim ne derse desin Türkiye’de tarımdan geçinen nüfus çok fazla. Toplumun ciddi bir kesimi tarımdan geçiniyor. Fakat bu kesim ciddi sorunlarla karşı karşıya ve mevcut iktidarın bundan sonra ki süreçte verebileceği bir şey kalmamıştır” dedi.  

Tarsus’ta birçok sivil toplum kuruluşunu da ziyaret eden Gökçel, ziyaretleri sırasında dış politikaya da değinerek, “Suriye ülkemiz gibi değişik etnisiteye sahipler. Tek adam sistemi ülke içindeki insanları baskı altına alacağı gibi ülke içindeki demokrasinin ortadan kalkacağı gibi yurt dışındaki emperyalist güçlerin bu tür sıkıntıları bahane ederek ülkemize gelip müdahale etme şansını da ortaya koyacaktır. Oysa bu farklılıklar vatandaşlık anlamında kendilerini bu ülkeye ait hissedecekler ve milli çıkarlarımız noktasında bir arada olacaklar” şeklinde konuştu. 

Gökçel daha sonra Yeni Esnaf ve Kredi Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Otogar Esnafları, Malatyalılar Derneği Başkanı Hacı Yıldız, Tarsus Mehmet Bal Sanat Galerisinde Şahin Yücel'in resim sergisi ve ve Cem evi Başkanı Erdal Turgut'u ziyaret ederek saha çalışmalarını sürdürdü.  

Tarsus haber

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA