Akdeniz Belediyesi’nden ’Her Mahalleye Çocuk Parkı Projesi’ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Akdeniz Belediyesi’nden ’Her Mahalleye Çocuk Parkı Projesi’

 

İlçe genelinde baştan sona yenlenip düzenlenen çocuk parklarına yeni oyun grupları ve egzersiz aletleri yerleştiriliyor

* Akdeniz Belediyesi, “Her Mahalleye Çocuk Parkı Projesini” hayata geçirdi. Özellikle çocukları çok sevindiren proje kapsamında, baştan sona yenilenen parklara yeni çocuk oyun grupları ve egzersiz aletleri yerleştiriliyor.

Akdeniz Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışıyla, belediye bütçesini halk yararına kullanarak yeni ve kapsamlı bir hizmete daha imza atıyor. Bu kapsamda, ilçe sınırlarında bulunan parklara yenileri eklenip, eskiyenler ise yenilenirken, diğer yandan da baştan sona ele alınan parklara yeni çocuk oyun grupları ile fitness aletleri yerleştiriliyor. Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, ihale süreci tamamlanan yenileme projesi kapsamında, ilk etapta ilçe sınırlarında yer alan 20 mahallede toplam 20 parka; yeni çocuk oyun grupları ile yeni egzersiz (fitness) aletleri monte ediliyor. Yenileme çalışmalarında çocukların güvenliği de düşünülerek parkların zemini kauçuk ile kaplanıyor. 

Çocuklar, parklardaki çalışmaları sevinç içinde izliyor
Ekiplerin yoğun çalışması sayesinde birçok parkta çalışmalar tamamlanırken, kalan parklara da oyun grupları ve egzersiz aletlerinin kurulması devam ediyor. Proje kapsamında, kent merkezinin yanı sıra ve merkeze uzak kırsal mahallelerde bulunan çocuk parklarına da birbirinden farklı rengârenk oyun grupları ile egzersiz aletleri kuruluyor. Çalışmalar sırasında, parkların etrafını sararak oyun grupları ve spor aletlerinin parklara monte edilmesini meraklı gözlerle izleyen mahalleli küçük çocuklar, çalışmaların sona ermesini sevinç, heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor. 

Başkan Pamuk; “Yeşilin mavi ile buluştuğu bir kent için çalışıyoruz”
“Her Mahalleye Çocuk Parkı” projesi hakkında bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışıyla belediyenin bütçe ve imkânlarını vatandaşlar ve kent için kullandıklarını vurguladı, Akdeniz’de yaşamı güzelleştiren hizmet ve projelere imza attıklarının altını çizen Başkan Pamuk; “Çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir gelecek sağlamak için elimizdeki tüm imkânları seferber ediyoruz. Akdeniz’in dört yanındaki çocuk parklarımızı güvenli, estetik ve fonksiyonel oyun aletleriyle donatıyoruz. Yakın zaman içinde tüm mahallelerimizde çocuklarımız gönüllerince, koşup oynamanın keyfini sürebilecekler. Yenilediğimiz parklarımızın, çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Muhittin Pamuk, “İnsan ve hizmet odaklı yönetim anlayışıyla, Akdeniz’de hayatı yeni baştan kurgulayıp kentimizi geleceğe taşımak; yeşilin mavi ile buluştuğu temiz, sağlıklı ve düzenli bir kent için çalışıyoruz” diyerek; “Akdeniz ve Mersin’de, park ve yeşil alan varlığımızı arttırmak için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Uzak yakın ayırımı yapmadan, eşit ve adil yönetim ilkesiyle, bütün gücümüz ve imkânlarımızla; kentimizde yaşam kalitesini yükseltmek, Akdeniz’in ve Mersin’in çehresini değiştirmek için, mücadelemize gönül veren mesai arkadaşlarımızla birlikte görev başındayız” şeklinde konuştu.

Çocuk oyun grupları ve fitness aletleri yerleştirilecek olan parklar
Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin baştan sona yenileyip, çocuk oyun grubu ve egzersiz aletleri yerleştireceği parklar şunlar; “Huzurkent Adnan Menderes Mah Şehit Ramazan Bahşiş Parkı, Adanalıoğlu Eylül Parkı, Evci Mah Parkı, Aşağı Burhan Mah Parkı, İhsaniye Mah Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Kiremithane Mah Özgür Çocuk Parkı, Yeni Mah Manolya Parkı, Özgürlük Mah Taziye Evi Parkı, Yeşilçimen Okul Parkı, Çay Mah Karayolları Durağı Parkı, Karaduvar 1 Mayıs, Cumhuriyet ve Üçgen Parkları, Siteler Mah Parkı, Çilek Sosyal Tesisler Parkı, Gündoğdu Mah Çıraklık Eğitim Parkı, Mahmudiye Mah Kemal Müderrisoğlu Parkı, Turgutreis Mah Parkı, Karacailyas Emek Mah Parkı, Barış Mah Akyüz Parkı.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA