BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE HATIRLATMA… | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE HATIRLATMA…

 

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Sarı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Sarı, 4 günlük ramazan bayramı tatili ve okulların kapanması nedeniyle araçlarıyla seyahat edecek olan sürücüleri kazalara karşı uyardı ve trafikte en önemli kuralın “tarifik kurallarına uymak olduğuna dikkat çekti. 

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Sarı, geçtiğimiz yıllarda da kural dışı davranışlar, aşırı özgüven sonucu ne yazık ki mutlulukla geçmesi gereken günlerimiz büyük acılar yaşanan günlere dönüşmüştüğünü hatırlatarak şu uyarılarda bulundu. 

“Okulların kapanması, yaza giriş ve ramazan bayramı tatilleri nedeniyle karayollarında artan araç sayısı ve bazı sürücülerin öz güvene dayalı kural dışı davranışları ve araçlarının bakımsızlığı nedeniyle 2017 yılında trafik teşkilatımız, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonunun çeşitli uygulamalı görsel etkinliklere ve tüm uyarılarına rağmen büyük acılar yaşadığımız yıllardan birtisi olmuştur. 
2017 Yılında Türkiye genelinde maalesef 410 bin 367 trafik kazasında 3 bin 530 kişi hayatını kaybederken, 303 bin 663 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanmış, bir çoğuda sakat kalmıştır. Bu kazalara neden olan unsurların başında ise ilk sırayı sürücüler alırken, bunu sırasıyla yaya, yolcu, araç ve yol takip etmiştir” dedi. 
Kazalara araçların değil, kural tanımaz sürücülerinin neden olduğuna dikkat çeken Başkan Veysel Sarı uyarılarını şöyle sürdürdü.  
“Bakımı yapılmış sağlıklı araçlarla trafik kurallarına uyularak trafiğe çıkılması meydana gelebilecek kazaları önlemenin başlıca nedenlerinden biridir. O nedenle;
Tüm araç sahiplerinin araçlarının periyodik bakımlarının yaptırmalarının yanı sıra, seyahat öncesi de mutlaka araçlarına kapsamlı bir bakımdan geçirmeleri gerekmektedir. Yola çıkarken mutlaka emniyet kemerlerini takmaları, tüm trafik kurallarına uymaları ve kesinlikle her 4 saatte bir 15-20 dakika dinlenerek araç kullanmaları başta kendi ve sorumluluğunu üstlendiği kişilerin can güvenliğini sağlamakta en önemli rolü oynadığının kesin verilere dayandığı da lütfen göz ardı edilmemelidir. Bu vesile ile tün halkımın ramazan bayramını kazalardan, tehlikelerden uzak mutluluk içerisinde geçirmelerini dileyerek kutluyor saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA