CHP ADAYLARI MTSO’YU ZİYARET ETTİ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
CHP ADAYLARI MTSO’YU ZİYARET ETTİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili tanıtım toplantısı Mersin TicaretveSanayi Odası’nda yapıldı.

Tanıtım toplantısına MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekili Adayları; Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel, CHP Mersin Milletvekilleri Dr. Hüseyin Çamak katıldı. 

Hüsamettin TANRIKULU 

CHP Mersin Milletvekili adayı Cengiz Gökçel; Mersin’ in bir tarım ve tarıma bağlı ürünlerin en iyi şekilde pazarlandığı bir yer olduğunu belirtirken, 16 yıldır iktidarda olan bir partinin kendi memleketimiz olan Mersin’e hiçbir şey yapılamadığını belirtti. Gökçel, “Mersin’in tarımı geliştiği sürece turizm, buna bağlı olarak havaalanı, demiryolu ve E5 karayolu da gelişecektir. CHP iktidara geldiği zaman yukarıda saydığımız yatırımlar hemen devreye girecektir. Seka Limanı ve çevresi ticaret ile turizm açısından kalkındıracağız. Sermaye birliği kuracağız. Karaman-Konya karayolu hemen hayata geçirilecek. Merkez Türkiye Projesi ile Samsun ve Mersin liman kentleri birleşerek burada üretilen ürünler deniz yolu ile dış ülkelere pazarlanacak” dedi. 

CHP Mersin Milletvekili adayı Avukat Ali Mahir Başarır, “Ak Parti İktidarında 3.000 tane hakim ve savcının haklarında verilen karar gereğince Fetö suçlamasıyla görevlerinden alındılar. Türkiye genelinde 6.000 hakim olması gerekir iken maalesef bu sayı çok altında olup genç ve yeni mezun olmuş hakim ve savcılara görev veriyorlar. Memleketim olan Tarsus, bir sanayi ilçesi olmasına rağmen maalesef fabrikalar yok, onun yerine yaptığım araştırmaya göre 99 tane karsambaç dükkanı açılmış durumdadır” diye belirtti. 

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay; Türkiye’nin son 5 yılda altıncı kez sandığa gittiğini, aynı beklenti içinde yaşanan gerilim ve kutuplaşmanın, seçimden sonra biteceğini belirterek ülkenin normale döneceğini söyledi. CHP İl Başkanı Aktay “Bunun tek bir nedeni var o da Ak Parti’nin tamamen demokrasi ve hukuk içerisinde hareket eden bir iktidar olduğunu ikna edemediğinden, kendisini uyaranları, eleştirenleri dinlememeyi, onları suçlu ve hain ilan etmiştir. Böyle bir yaklaşım ülkeye huzur ve istikrar getirmez. Güçlü bir ekonomi olmaz. 24 Haziran’ da Cumhuriyet Halk Partisi olarak tercihimizi hukuk ve demokrasi içinde kalmayı kabul eden bir yönetim anlayışını seçeceğiz. Ekonomik model de günübirlik, geleceği düşünmeyen yapısal reform anlayışından uzak bir model var iken, CHP iktidarında Türkiye ekonomisine ihtiyaç duyduğu yapısal değişimleri gerçekleştirerek önümüzdeki 100 yılı kurtaracak bir modeli amaçlıyoruz. ARGE yatırımlarına destek vereceğiz. Daha çok üretip hakça bölüşerek, ekonomisi güçlü bir Türkiye yaratma arzuluyoruz. Ak Parti döneminde Mersin’ e yatırımcı gelmediğinden, Çukurova fabrikası depo olarak kullanılıyor. İşsizlik oranlarında da Mersin ilk beşin içinde yer alıyor” dedi. 

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak; 16 yıldır iktidarda olan bir partinin Mersin’e yatırım yapılamadığını belirterek “Artık yeter bu güzelim Mersinimize yatırım yapmanın zamanı gelmiştir. Yapılacak bu seçimde iktidar tarafından verilen vaatler yerine getirilmediğinden, Mersin için ne sözler söylenmiş ise Cumhuriyet Halk Partisi olarak hepsini yerine getireceğiz” dedi. 

Girişimci İş Kadınları Derneği Kurucusu ve Onursal Başkanı, CHP Mersin Milletvekili adayı Cavidan Demirağ ise “Milletvekili seçilmem halinde Kadın Bakanlığı kurarak, bayanların istihdamlarını arttıracak projeler üreteceğiz. Kendi ürettiği ürünleri kendileri satarak aile bütçesine katkı sağlamayı amaç edindiklerini” dile getirdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA