Akdeniz’de Hizmet Atağı Devam Ediyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:21  BAŞKAN SEÇER, ‘TARSUS KARBOĞAZI ÇEVRE FESTİVALİ’NE KATILDI  10:10  GEZEGENEMİZİ KURTARMAK İSTİYORSAK DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE GEÇİŞ KAÇINILMAZDIR  21:40  GAZETECI A. VAHAP ŞEHITOĞLU, KıZ KARDEŞINI KAYBETTI  21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı 
Akdeniz’de Hizmet Atağı Devam Ediyor

 

Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelere hizmet atağını aralıksız sürdürüyor, merkez-kırsal, uzak-yakın ayırımı yapmadan her bölgeye ihtiyaç duyduğu hizmetleri vererek, ilçenin çehresini değiştirip dönüştürüyor.

Akdeniz Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışıyla, mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri eksiksiz yerine getirmeye devam ediyor. Muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepleri en kısa sürede değerlendiren Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt kaplama ve yama, yeni yollar açılması, bozuk yolların onarımı; camilerin, taziye evi, parklar, meydan ve sokakların bakım ve temizliğini gerçekleştiriyor. 

Belirlenen planlama ile asfalt eksiği olan mahallelerde yoğun bir mesai harcayan teknik ekipler, Camişerif, Gündoğdu, Yeni Mahalle ve Turgutreis mahallelerinde asfalt kaplama ve yama çalışmaları başlattı. Ekipler ayrıca, bozuk olan yolların bakım ve onarımını da yapıyor. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri eliyle Sanat Parkı’nda yenileme çalışması başlatıldı. 

Gündoğdu Mahallesi Zeynel Abidin Cami’si ile Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi Taziye Evi’nin de bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçenin dört bir yanında, gelen talep ve şikâyetlere en kısa zamanda müdahale ederek temiz bir kent için 7/24 çalışıyor. Belediye teknik ve hizmet ekiplerinin çalışmalarını takdir eden mahalle sakinleri, yaşadıkları bölgenin çehresini değiştirerek, yaşamlarını kolaylaştırıp güzelleştiren hizmet ve projeleri nedeniyle Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Başkan Pamuk; “Akdeniz’de kalıcı ve kaliteli hizmetlere imza atıyoruz”
Akdeniz ilçe genelinde hizmet ekipleri eliyle süren çalışmaları değerlendiren Başkan Muhittin Pamuk, “Belediye olarak hem altyapı çalışmalarımızda hem de diğer bütün hizmetlerimizde kaliteye, yeniliğe ve sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz. Göreve başladığımızdan bugüne, insan odaklı, vatandaşlarımıza hizmet etmeyi önceleyen, şeffaf, israfı önleyen, kamu kaynaklarını yine vatandaşa hizmet için harcayan, yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetmeyi amaçladık. Öncelikli ilkemiz ve hedefimiz, vatandaşlarımızın acil olarak talep ettiği hizmetleri tamamlamak; Akdeniz’de nitelikli ve kalıcı hizmet ve projelere imza atmaktır” dedi. 
Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, Akdeniz’in çehresini değiştirecek hizmetlerin kesintisiz bir şekilde süreceğinin de altını çizerek, “Akdeniz’de yaşamı güzelleştiren, vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıran hizmetlerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Merkezine insanı alan bir anlayışla, belediyemizin bütçe ve kaynaklarını mahallelerimize eşit, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet ve projeler için kullanmayı sürdüreceğiz. Mersin ve Akdeniz’e hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde ve artarak devam edecektir. Çok yoğun bir mesai harcayan çalışma arkadaşlarıma emeklerinde dolayı teşekkür ediyor, hizmetlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA