Sabri Tekli: 15 Temmuz milli bir destandır | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Sabri Tekli: 15 Temmuz milli bir destandır

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan MTOSB Başkanı Sabri Tekli

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Mersinli sanayiciler olarak 15 Temmuz 2016 günü ve ertesi gün olduğu gibi, halen yılmadan üretmeye devam ediyoruz; ülkemize ve demokrasiye olan inancımız tam’ dedi.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, ’15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyetini karanlık bir çukura itmek isteyen FETÖ terör örgütü Türk milletinin demokrasi adına gösterdiği kararlı duruşu ve canını hiç düşünmeden tanklara siper eden korkusuz tavrı sayesinde püskürtüldü. Milletimiz tarihte eşi benzeri olmayan bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Uluslararası terör örgütlerinin yerli işbirlikçisi olan terör örgütü tarafından 248 vatan evladımız şehit edilmiş ve 2 bin 196 vatandaşımız ise gazi olmuştur’ dedi.

‘RAKAMLAR HEP ÜST SEVİYEDE’

15 Temmuz 2016 tarihinin üzerinden geçen 2 yıllık süreçte üretim hatlarını hiç durdurmadıklarını kaydeden Başkan Tekli, ‘Biz 16 Temmuz 2016 günü olduğu gibi sonrasında da üretimden vazgeçmeden, ülkemiz için, kentimiz için çalışmaya mücadele etmeye devam ettik. Üretim hatlarımızın hiçbir zaman durmadığının net göstergesi, enerji tüketim rakamlarımızın sürdürülebilir bir artış göstermesidir. İstihdam rakamlarımız, ihracat rakamlarımızdaki grafikler hep üst seviyelere tırmanış gösterdi. Ülkemizin ekonomik anlamdaki kurtuluşunun üretimden geçtiği felsefesi ile hareket ederek kentimize yeni sanayi alanları kazandırmanın mücadelesi içerisinde olduk. Türkiye inancı ile hareket eden, üretimden ve yatırımdan hiçbir zaman vazgeçmeyen sanayicilerimize şükran borçluyuz’ dedi. 

‘15 Temmuz kandı darbe girişimini halkımızın demokrasiye olan güçlü bağları engellemiştir’ diyen Başkan Tekli, ‘Memleketimiz için şehadet mertebesine yükselenlerle beraber 15 Temmuz şehitlerini şükran ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin yakınlarına sabırlar, gazilerimize şifalar diliyorum. 15 Temmuz unutulmamalı, ısrarla unutmamalıyız, unutturmamalıyız’ şeklinde konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA