Türer: Destek olmuyorsanız köstek olmayın | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Türer: Destek olmuyorsanız köstek olmayın

 

Mersin İdmanyurdu Başkanı Halil Türer, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Yokluk içinde mücadelede eden kulübe destek olmayanların köstek olmamasını isteyen Türer, “Kentimize mal olmuş olan; kabul etseler de etmeseler de bu şehrin en büyük markası olan Mersin İdmanyurdu’na yapılan bu muamele gerçekten onur kırıcıdır” dedi.

Yapım amacı Mersin İdmanyurdu’na tesis kazandırmak olan Macit Özcan Spor Kompleksi’nde uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren kulüp, bu sezon başında Büyükşehir Belediyesi tarafından kapının önüne kondu. Tarihinin en zor dönemini geçiren İdmanyurdu’na, vefasızlık gösteren Büyükşehir Belediyesi artık amatör kulüp olduğunu ve diğer amatör kulüplerden bir farkı olmadığını açıkladı.

Yokluklarla mücadele edilen dönemde kulüp armasını yaşatmak için aday olduklarını belirten MİY Başkanı Türer, “Düşünün koskoca İdmanyurdu antrenmanda sporcusuna vereceği suyu, antrenman sonrası ikram edeceği yiyeceği, giyeceği t-shirt’ü, çalışacağı topu bile bizler sayesinde temin edebiliyor. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz aslanlar gibi takımımızı sahaya çıkartıp dosta düşmana ölmediğimizi göstereceğiz” diye konuştu.

İdmanyurdu’ndan mevki ya da ticari bir çıkarları olmadığını sadece kırmızı lacivert renklerine gönül verdiğini belirten Türer, “Kentimize mal olmuş olan; kabul etseler de etmeseler de bu şehrin en büyük markası olan Mersin İdmanyurdu’na yapılan bu muamele gerçekten onur kırıcıdır” ifadelerini kullandı. Boşaltılması istenen alanın 50 metrekarelik soyunma odası ve 20 metrekarelik bir ofis olduğuna dikkat çeken Türer, “Bu tesisin otel bölümünü kullanmıyoruz hiçbir futbolcumuz orda konaklamıyor, personelimiz ve sporcularımız çıkan yemeği yemiyor, antrenman yaptığımız sahayı başka takımlarla ortaklaşa kullanıyoruz. Şimdi sizlere soruyorum koskoca 93 yıllık kulübümüzü, Mersin’in spor hafızası olan şanlı takımımızı sığdırmadığınız yer bu iki küçük oda mıdır? Belediye imkanı olarak lanse edilen şey çok büyük bir fedakarlıkmış gibi neden gösterilmektedir? Biz maddi olarak belediyeye bir maliyeti bile olmadan orda barınırken bize yapılmaya çalışılan hangi hak ve hukukla izah edilebilir?” şeklinde konuştu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada kulübün borçlarından dolayı icra gelebileceği; bunun da tesislerdeki belediye malzemelerini tehdit ettiği iddiasının dile getirildiğini belirten Türer, kulübün ofis ve resmi yazışma adresini taşıyarak belediyeyi zor durumda bırakmak istemediklerini, tek taleplerinin hocaların kullandığı oda ve takımın malzemelerini bıraktığı soyunma odası olduğuna dikkat çekti.

Geçmiş dönemde aktarılan kaynaklarla ilgili herhangi bir tasarruflarının olmadığını belirten Türer, “Bize devredilen sadece 5 bin 800 TL vardır, Belediye Başkanımız geçmiş dönemlerde destek vermiştir ama bizim dönemimizde vermediği gibi bundan sonrada vermeyeceğini bizlere beyan etmiştir. Geçmiş dönemlerde usulsüzlükler yapılmış olabilir biz zaten kulübün bu hale gelmesinde kimin emeği varsa tek tek açıklayacağız bunun için incelemelerimiz; usulsüzlükleri tespit için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Küllerinden yeniden doğarak bu zor günleri atlatacaklarını vurgulayan Türer, “Bu takımın kapanmasına adının yok olmasına müsaade etmeyeceğiz; dirilişe kadar savaşmaya devam ediyoruz biz bu mücadeleyi yaparken destek olmayanlar bari köstek olarak bizi bu yoldan döndürmeye çalışmasınlar başka bir isteğimiz yok” diye konuştu.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA