Başkan Pamuk, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Pamuk, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

 

Başkan Pamuk, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, terörle mücadele sırasında toprağa düşen şehit ailelerini ziyaret etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Emniyet birimlerinin, bölücü terör örgütüyle mücadelesi sırasında yaşanan çatışmalarda yaşamlarını yitirip toprağa düşen Kahraman Şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. Kurban Bayramı nedeniyle bu ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Pamuk, ailelere Türk Bayrağı hediye etti.

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak ve Akdeniz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Kalaycıoğlu'nun da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Muhittin Pamuk, ilk olarak 2007 yılında Siirt’te çıkan çatışmada Şehit olan 2 kız çocuğu babası Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Kömürcü’nün eşi Serap Kömürcü’yü evinde ziyaret etti.

Ardından 2016 yılında Şırnak Silopi’de roketli saldırıda Şehit düşen Polis Memuru Fırat Palamut’un annesi Hülya Açıkbaş ve 1992 yılında Erzurum Palandöken’de Şehit olan Jandarma Er Hüseyin Çelik’in annesi Sakine Çelik’i (76) evlerinde ziyaret eden Başkan Muhittin Pamuk, Şehit aileleriyle sohbet etti. Şehit aileleri de kendilerine karşı duyarlılığı ve ziyareti nedeniyle Başkan Pamuk’a teşekkür ettiler ve duygulandıklarını dile getirdiler.

Başkan Pamuk; “Şehit aileleri bize emanet”

Şehit ailelerini ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Muhittin Pamuk, Şehit ailelerinin hem halini, hatırını sormak hem de yaklaşan Kurban Bayramlarını kutlamak için ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar için, vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakârlıklarını asla unutamayız. Askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, vatandaşımızı Şehit ederek ülkemizde kaos ve gerilim yaratmak isteyen hain terör örgütleri ve şer odakları bilsinler ki asla başarılı olamayacaklardır” dedi.

Başkan Pamuk, sözlerini şöyle sonlandırdı; “Bu vatan için toprağa düşen aziz şehitlerimizin değerli aileleri, onların bizlere bıraktığı en kutsal emanetlerdir. Şehit ailelerimizi her fırsatta ziyaret ediyor, onları yalnız bırakmıyoruz. Çünkü Şehit ailelerimizin gönlümüzdeki yerleri apayrıdır. Kapımız onlara her zaman açık olacaktır ve onlar için ne yaparsak yapalım az olduğunun da farkındayız. Vatan uğruna toprağa düşen Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; değerli ailelerine ve sevenlerine metanet ve sonsuz sabırlar diliyorum.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA